Με λουλούδια και σπαρακτικά μηνύματα «πλημμύρισε» το σημείο όπου τα ξημερώματα της Τρίτης βρήκαν τραγικό θάνατο τέσσερα νέα παιδιά, τρεις 17χρονοι και ένας 19χρονος.

Την ίδια στιγμή, μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, δίνει ένας 17χρονος, το πέμπτο μέλος της παρέας που επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, πλήθος κόσμου άφησε στο σημείο που σκοτώθηκαν οι τέσσερις νεαροί (στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και προέκτασης Σμύρνης) στον Εύοσμο, ένα λουλούδι, ή ένα σημείωμα στη μνήμη τους:

 «Καλό Παράδεισο παλικάρια μου»

«Καλό Παράδεισο αδέρφια μου»

«Όλα για κάποιο λόγο γίνονται… Φαίνεται πως ο θεός ήθελε άλλους 5 νέους αγγέλους κοντά του…»

«Σήμερα κλαίμε για 4 νέα παιδιά… για καλά παιδιά… Για 4 ψυχές που ήρθαν, έκαναν μια “κατάθεση” και έφυγαν…Μεγάλο το σοκ να χτυπά το τηλέφωνο και να λένε πως το παιδί σας… όσοι το έχουν ζήσει ξέρουν… Σε αυτή τη μάνα… στην οικογένεια του… ένα δυνατό κουράγιο… για το κάθε ένα παιδί ξεχωριστά… Θα θυμόμαστε πέντε αστέρια που ήρθαν και έφυγαν τόσο βιαστικά… Θα σας θυμόμαστε πάντα… Καλό Παράδεισο παιδιά μου»

ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ

Ανείπωτος είναι όμως ο θρήνος και στο Facebook για τα τέσσερα παιδιά, που σκοτώθηκαν μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Δεκάδες φίλοι των παιδιών, έσπευσαν να αφήσουν ένα σπαρακτικό post στους «τοίχους» τους, δίχως να κρύβουν την θλίψη και τον πόνο για τον χαμό τους.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και προέκτασης Σμύρνης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Ένα οικογενειακό αυτοκίνητο, μάρκας Volvo, προσέκρουσε με σφοδρή ταχύτητα σε τοιχίο, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι τέσσερις φίλοι, οι οποίοι είχαν βγει βόλτα με το αυτοκίνητο.

Ο 17χρονος οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος οδηγούσε χωρίς να έχει δίπλωμα, είχε πάρει κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του, ενώ κανένας από τους πέντε φίλους δεν φορούσε ζώνη.

 

 

 

Tags: