ΣΟΚ στην Κατερίνη με το κοριτσάκι που έχασε τη ζωή του από φωτιά

Η μητέρα του χαροπαλεύει στην εντατική

Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες, Τρίτη, λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην Κατερίνη, όπως ήδη σας έχει ενημερώσει το star.gr. Ένα κοριτσάκι, μόλις 12 ετών, έχασε τη ζωή του, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι, όπου βρισκόταν  με τη μητέρα του. Δυστυχώς και εκείνη χαροπαλεύει, διασωληνωμένη στην εντατική. 

Ήταν 23.30 τη νύχτα όταν η πυροσβεστική υπηρεσία της Κατερίνης ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά σε ένα διαμέρισμα. Λίγα λεπτά αργότερα, οι πυροσβέστες έφτασαν στο φλεγόμενο σπίτι και έσπασαν την πόρτα. Βρήκαν αναίσθητο, στο υπνοδωμάτιό του, το μικρό κορίτσι και πεσμένη στο πάτωμα του σαλονιού τη μητέρα του.

Μητέρα και κόρη μεταφέρθηκαν, χωρίς σφυγμό και με διαφορά δέκα λεπτών, στο νοσοκομείο της Λάρισας. Ο μεγάλος αγώνας των γιατρών να επαναφέρουν το παιδί στη ζωή, δυστυχώς , δεν είχε αίσιο τέλος. Η μικρή Ανδρομάχη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή. Ο Διοικητής του νοσοκομείου της Λάρισας περιγράφει τις δραματικές στιγμές στην αίθουσα ανάνηψης και...συγκλονίζει!

«Έπρεπε να μπούνε στο σοκ ρουμ, όπως λέγεται στην ιατρική ορολογία, για ανάνηψη. Καταφέραμε τη μητέρα  να αποκτήσει την καρδιακή της λειτουργία και τη μεταφέραμε στη ΜΕΘ κάτι όμως που δεν έγινε και με το κοριτσάκι το οποίο, μετά από δύο ώρες προσπαθειών ανακοίνωσαν οι γιατροί ότι ήταν πραγματικά νεκρό, στις 02.05 το πρωί».

Τη δική της... άνιση μάχη με το χρόνο και το θάνατο δίνει τώρα η μητέρα, που φυσικά δεν γνωρίζει το χαμό του παιδιού της. Σόκαρισμένος από το θάνατο της μικρής Ανδρομάχης, είναι ο πατέρας της, ο οποίος ζει και εργάζεται στη Γερμανία, από τότε που χώρισε με τη 45χρονη σύζυγό του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top