Κρήτη: 12χρονος στο νοσοκομείο…. από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ!

Σοβαρή έκριναν την κατάσταση του οι γιατροί

Κρήτη: 12χρονος στο νοσοκομείο…. από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένα 12χρονο αγόρι στο Ηράκλειο της Κρήτης, όχι μόνο ήπιε αλκοόλ αλλά κατανάλωσε τόσο μεγάλη ποσότητα, που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση!

Η παρέα του ανήλικου υποδέχτηκε τη νέα χρονιά με άφθονο αλκοόλ, με αποτέλεσμα ο 12χρονος να μεταφερθεί από τους φίλους του, στο ΠΑΓΝΗ, σε κατάσταση μέθης.

Ο ανήλικος δεν κινδύνευσε αν και η κατάστασή του χαρακτηρίστηκε από τους γιατρούς πολύ σοβαρή. Σύμφωνα με δηλώσεις του Διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Νίκου Χαριτάκη αυτό δεν ήταν το πρώτο περιστατικό, καθώς στο νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί πολλές φορές παιδιά σε κατάσταση μέθης.

Να θυμίσουμε ότι το 2011 είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, ο θάνατος της 15χρονης Στέλλας από το Ρέθυμνο, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από νυχτερινή διασκέδαση και υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Τον Φεβρουάριο του 2014, η έρευνα της αστυνομίας οδήγησε σε δύο νεαρούς, φίλους της άτυχης Στέλλας, με τους οποίους διασκέδαζε την μοιραία νύχτα, οι οποίοι φέρονται να την μέθυσαν επίτηδες, με σκοπό να την εκμεταλλευτούν σεξουαλικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top