Κινηματογραφικές πρεμιέρες, φεστιβάλ και θεατρικές παραστάσεις που ξεχωρίζουν περιλαμβάνει ο οδηγός ψυχαγωγίας του Star.

Η επιτυχημένη κωμωδία "Για Όνομα" που σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα! Στην παράσταση, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Φάνης Μουρατίδης, η Μαρία Κωνσταντάκη και o Αντώνης Λουδάρος μαζεύονται για φαγητό! Αντί όμως να δειπνήσουν… "τρώγονται" μεταξύ τους, προσφέροντας πολύ γέλιο! 

Τραπέζι όμως στρώνεται και στον κινηματογράφο με την υπογραφή του σπουδαίου σκηνοθέτη Πάολο Τζενοβέζε! Στο επίκαιρο έργο "Perfetti Sconosciuti", που διασκεύασε με επιτυχία, ο δικός μας Θοδωρής Αθερίδης, όλα ξεκινούν όταν μια παρέα συγκεντρώνεται για δείπνο και αποφασίζει να παίξει ένα παιχνίδι με τα κινητά! Όταν τα τηλέφωνα αρχίζουν να χτυπούν, σταματούν τα γέλια και αρχίζουν τα μπερδέματα! 

Μια κωμωδία με πολλά νοήματα για "τα πρέπει και τα μη" που καθορίζουν τις ζωές μας έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους. Στην κομεντί "έρωτας μετ' εμποδίων" ένας νεαρός από το Πακιστάν ερωτεύεται μια Αμερικανίδα,  αλλά το κρύβει από τους μουσουλμάνους γονείς του. H σχέση του ζευγαριού θα περάσει κρίση, ενώ μια ασθένεια περιπλέκει κι άλλο την κατάσταση.

Τζεφ Μπρίτζες, Πιρς Μπρόσναν και Κάλουμ Τέρνερ πρωταγωνιστούν σε μια ιστορία ενηλικίωσης που παίζει στα σινεμά! Στο φίλμ "το μόνο αγόρι στη Νέα Υόρκη", έρχονται τα πάνω κάτω στο μυαλό ενός νεαρού, όταν ερωτεύεται την κρυφή ερωμένη του πατέρα του. Την δραματική, αισθηματική κομεντί, σκηνοθετεί ο Μαρκ Γουέμπ. 

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το Φεστιβάλ Ρεματιάς του Δήμου Χαλανδρίου. Πλούσιες εκδηλώσεις και παραστάσεις θα τρέχουν εκεί μέχρι τον Σεπτέμβριο! Εκεί θα είναι και η θεατρική ομάδα Ρόδα για να παρουσιάσει σπάνια μουσικά κομμάτια του Έλληνα φιλόσοφου του Πόντου Γκουρτζίεφ, σε δύο μοναδικές συναυλίες στις 22 και 23 Αυγούστου.

Ό,τι και αν επιλέξετε, να περάσετε υπέροχα!

 

Επιμέλεια-παρουσιάση: Άννα Σταματιάδου(astamatiadou@star.gr)

Facebook/Instagram: Anna Stamatiadou 

Tags: