Ηθοποιοί και πολιτικοί στην κηδεία του Κώστα Μουρσελά – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αποχαιρέτησαν για πάντα τον συγγραφέα του μυθιστορήματος «Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά» στο νεκροταφείο της Κηφισιάς

Η κηδεία του Κώστα Μουρσελά

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο νεκροταφείο της Κηφισιάς για να πει το τελευταίο αντίο στον θεατρικό συγγραφέα και πεζογράφος Κώστα Μουρσελά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους.

Εκπρόσωποι του πολιτικού και καλλιτεχνικού κόσμου, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν για πάντα τον σπουδαίο συγγραφέα. Ανάμεσα τους οι: Γιώργος Μπαμπινιώτης, Θεανώ Φωτίου, Βασίλης Λεβέντης ,Γιάννης Σμαραγδής, Έλενα Ακρίτα και Γιώργος Κυρίτσης.

Δείτε επίσης: Πέθανε ο συγγραφέας του μυθιστορήματος «Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά», Κώστας Μουρσελάς

Όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, ο  Κώστας Μουρσελάς ήταν ο συγγραφέας του μυθιστορήματος «Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά»  το οποίο πρωτοεκδόθηκε 1989 και το 1992-1993 μεταφέρθηκε στην τηλεόραση.

Ανάμεσα στα μυθιστορήματα που είχε γράψει ήταν το «Ω , τι κόσμος μπαμπά» , «Κλειστόν λόγω μελαγχολίας», «Κέδρος», «Το παιχνίδι των τεσσάρων» που το συνέγραψε με τους Π. Τατσόπουλο, Γ. Σκούρτη και Α. Σουρούνη. ενώ έγραψε και πολλά διηγήματα και νουβέλες.

Τελευταίο του βιβλίο είναι η συλλογή διηγημάτων «Ο πόθος καίει τα σωθικά» (εκδ. «Κέδρος», 2004). Ο Κώστας Μουρσελάς ήταν τακτικό μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων και έκτακτο μέλος της Γαλλικής Εταιρείας Θεατρικών Συγγραφέων.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γιώργος Μπαμπινιώτης 

Θεανώ Φωτίου 

Συγγενείς του εκλιπόντος 

Βασίλης Λεβέντης 

Γιάννης Σμαραγδής 


Έλενα Ακρίτα -Γιώργος Κυρίτσης 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top