Κινηματογραφικές πρεμιέρες, πρωτότυπα φεστιβάλ και θεατρικά έργα περιλαμβάνει ο οδηγός ψυχαγωγίας του Star.

Ο θεατρικός μονόλογος το "Πράσινό μου το Φουστανάκι" της Λένας Κιτσοπούλου επιστρέφει στο θέατρο Αλκμήνη. Στο επίκαιρο έργο, μια γυναίκα της διπλανής πόρτας κάνει τον απολογισμό της, τα βάζει με τον εαυτό της και τον παρανοϊκό κόσμο και περιμένει να συμβεί κάτι μαγικό!

Ένα έργο με θέμα τον σχολικό εκφοβισμό ανεβαίνει στο Εθνικό Θέατρο. "Το σχοινάκι" είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Νάντιας Δρακούλα κι αναφέρεται στο bullying και τις συνέπειες του, προτρέποντας τον κόσμο να μιλάει για το πρόβλημα του, χωρίς να φοβάται.

Μαραθώνιος κωμωδίας για καλό σκοπό θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στο θέατρο Βέμπο. Οι καλύτεροι Έλληνες stand up comedians, με πρωτοβουλία του Γιώργου Χατζηπαύλου, θα ανέβουν στη σκηνή και θα διασκεδάσουν το κοινό, χαρίζοντας όλα τα έσοδα της παράστασης στα παιδάκια της UNICEF. 

Ένα περιπετειώδες animation για όλη την οικογένεια έκανε πρεμιέρα στα σινεμά. Στο έργο μια νεαρή αριστοκράτισσα αρνείται να πιστέψει πως ο παππούς της χάθηκε με το σκάφος του προσπαθώντας να κατακτήσει τον Βόρειο Πόλο και παίρνει την κατάσταση στα χέρια της, ξεκινώντας ένα επικίνδυνο ταξίδι για να τον βρει! 

Ένα γευστικό πάρτι διοργανώνεται στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Νόστιμα προϊόντα και συνταγές, εξαιρετική μπύρα, μαθήματα μαγειρικής, πρωτότυποι διαγωνισμοί με πλούσια δώρα και μουσικές συναυλίες συνθέτουν το πιο απολαυστικό φεστιβάλ της Αθήνας! Μην το χάσετε! 

Ό,τι και αν επιλέξετε να περάσετε υπέροχα!

Επιμέλεια-παρουσιάση: Άννα Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr). Facebook/ Instagram: Anna Stamatiadou 

 

 

Tags: