Οι ταινίες που πρέπει να δεις την ημέρα του Αγίου- Βαλεντίνου

Χουχουλιάσου με το ταίρι σου και απόλαυσέ τες

Ταινίες για τον Άγιο Βαλεντίνο

Οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες και φέτος στις 14 Φλεβάρη δεν έχεις χρήματα για να μπορέσεις να κανονίσεις κάτι ιδιαίτερο για εσένα και το κορίτσι σου;

Μπορείς να την φωνάξεις στο σπίτι οργανώνοντας φυσικά μία ωραία ατμόσφαιρα και να δείτε ταινίες χουχουλιασμένοι κάτω από τα παπλώματα.

Οι ταινίες που είναι ό, τι πρέπει να δεις εκείνη την ημέρα είναι οι  παρακάτω.

Sweet November

Ο Nelson Moss είναι ένας όμορφος κι εργασιομανής διαφημιστής, με τραυματική παιδική ηλικία, αποφασισμένος να κάνει τα πάντα στη ζωή του, αρκεί να πετύχει οικονομικά κι επαγγελματικά.

Στο δρόμο του συναντά την Sara Deever, μία άκρως αντισυμβατική γυναίκα η οποία περνά τον καιρό της συζώντας κάθε μήνα και με έναν διαφορετικό άντρα.

Με κανέναν από αυτούς δεν συνδέεται συναισθηματικά.

Ο Nelson την ερωτεύεται χωρίς να ξέρει πως εκείνη κρύβει ένα τεράστιο μυστικό.

Το Ημερολόγιο

Μία άλλη ταινία ερωτική που θα σας κάνει να συγκινηθείτε είναι «Το Ημερολόγιο», το οποίο είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Νίκολας Σπαρκς.

Μία ευκατάστατη κοπέλα (Ρέιτσελ Μακ Άνταμ) ερωτεύεται έναν φτωχό άντρα(σ.σ: τον υποδύεται ο Ράιαν Γκόσλινγκ) όμως η οικογένειά της αντιδρά σε αυτό το δεσμό.

Την ιστορία αγάπης τους αφηγείται ένας ηλικιωμένος άντρας (Τζέιμς Γκάρνερ) που μένει σε ένα γηροκομείο, σε μία ηλικιωμένη γυναίκα (Τζίνα Ρόουλαντς) που κατοικεί και αυτή στο ίδιο γηροκομείο. 

Αόρατος εραστής

Μία άλλη καλή ταινία που μπορείς να δεις είναι το  Ghost όπου πρωταγωνιστούν οι  οι Πάτρικ Σουέιζι, Ντέμι Μουρ και Γούπι Γκόλντμπεργκ.

Ένα ζευγάρι επιστρέφει ευτυχισμένο στο νέο του σπίτι, όμως σε μία βόλτα που κάνουν πέφτουν θύματα επίθεσης από έναν κλέφτη και ο άντρας δολοφονείται.

Ο Σαμ επιστρέφει στον κόσμο ως φάντασμα και συνειδητοποιεί πως ο θάνατός του δεν ήταν ατύχημα.

Ο Σαμ έχει ως στόχο να προειδοποιήσει την σύντροφό του πως κινδυνεύει, μόνο που εκείνη δεν τον βλέπει.

Μία βραδιά στο Νότινγκ Χιλ!

Mία αισθηματική κομεντί, την οποία υπογράφει ο σεναριογράφος της ταινίας «τέσσερις γάμοι και μία κηδεία» Ρότζερ Μίσελ  είναι το «Μία βραδιά στο Νότινγκ Χιλ».

Ένας άσημος ιδιοκτήτης βιβλιοπωλείου, ο Γουίλ ερωτεύεται την διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιό Άννα Σκοτ. Τι θα συμβεί τελικά και ποιες οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο Γουίλ.

Πρωταγωνιστούν οι Τζούλια Ρόμπερτς και ο Χιου Γκράντ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top