Η Ford μας αποκάλυψε την Ευρωπαϊκή Mustang BULLITT στη Γενεύη

Με 464 άλογα που βάζουν «φωτιά» στην άσφαλτο

Η Ford μας αποκάλυψε την Ευρωπαϊκή Mustang BULLITT στη Γενεύη

Η Ford σήμερα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης γιόρτασε το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο της νέας Ford Mustang Bullitt – που θα  αρχίσει να παράγεται για τους Ευρωπαίους πελάτες τον Ιούνιο, Η  νέα ειδική έκδοση Mustang Bullitt αποκαλύφθηκε με την υποστήριξη μελών της οικογένειας McQueen τρίτης γενιάς, Chase και Madison McQueen. Η Mustang Bullitt με τον V8 κινητήρα 5.0L της Ford, αναβαθμισμένο για να αποδίδει (κατ’ εκτίμηση) 464 ίππους και ροπή 529 Nm, λανσάρει νέα τεχνολογία συγχρονισμού στροφών με τον κινητήρα για ομαλές αλλαγές σχέσεων, και προσφέρεται με εξωτερικές αποχρώσεις Shadow Black ή την κλασική Dark Highland Green.

Η νέα Ford Mustang Bullitt αποτίει φόρο τιμής στο διάσημο αυτοκίνητο στην ταινία της Warner Bros. “Bullitt” με τονν Steve McQueen στο τιμόνι μιας 1968 Mustang GT fastback να  καταδιώκει δύο επαγγελματίες δολοφόνους στους δρόμους του San Francisco.. Ανάμεσα στα στιλιστικά στοιχεία της ειδικής έκδοσης είναι ζάντες 19-ιντσών Torq Thrust-style, κόκκινες δαγκάνες Brembo™ και το λογότυπο Bullitt στην τάπα του ρεζερβουάρ. Το εσωτερικό περιλαμβάνει σπορ καθίσματα Recaro, ενώ η κάθε Mustang Bullitt θα φέρει μία ατομική αριθμημένη πλακέτα, στη θέση του παραδοσιακού εμβλήματος Mustang στο ταμπλό, στην πλευρά του συνοδηγού.

Προς τιμήν του εσωτερικού του original αυτοκινήτου, ο επιλογέας σχέσεων έχει λαβή από λευκή μπάλα. Οι προηγμένες τεχνολογίες περιλαμβάνουν μία πλήρως ψηφιακή οθόνη οργάνων LCD 12 ιντσών της Ford και το premium ηχοσύστημα B&O PLAY που παράγει 1000 watt μέσω 12 ηχείων υψηλής απόδοσης, για τη δημιουργία μας πλούσιας εμπειρίας ήχου για όλους τους επιβάτες. Η Ford εξασφάλισε την υποστήριξη των Chase και Madison McQueen, για να αποκαλύψει τη νέα Mustang Bullitt στην Ευρώπη.

Τα εγγόνια του Steve McQueen – με τη βοήθεια του πατέρα τους, Chad McQueen – πρωταγωνίστησαν στη σκηνή καταδίωξης με το δικό τους αυτοκίνητο με φόντο τις Σουηδικές Άλπεις πέριξ της Γενεύης, προς τιμήν της θρυλικής καταδίωξης του “Bullitt” που εξακολουθεί να συγκινεί τους λάτρεις της ταινίας μέχρι σήμερα.  Στο περίπτερο της Ford στην Έκθεση της Γενεύης, δίπλα στη νέα Mustang Bullitt, εκτίθεται μία Highland Green 1968 Ford Mustang GT με κινητήρα V8 6,4L, ίδιο μοντέλο με το αυτοκίνητο που οδήγησε ο Steve McQueen στην ταινία “Bullitt”.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top