Δείτε τις τιμές της Mercedes E-Class Cabriolet

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες

 Δείτε τις τιμές της Mercedes E-Class Cabriolet

Η Mercedes-Benz ολοκληρώνει την οικογένεια της E-Class με τη νέα E-Class Cabriolet. Αυτό το ανοιχτό τετραθέσιο μοντέλο με τη μαλακή, υφασμάτινη οροφή συνδυάζει τον αρμονικό σχεδιασμό με την απόλυτη άνεση για τέσσερις επιβάτες ενώ ενσωματώνει τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά επιτεύγματα. Η τελείως αυτόματη, ηχομονωτική υφασμάτινη, μαλακή οροφή διατίθεται στα χρώματα σκούρο καφέ, σκούρο μπλε, κόκκινο ή μαύρο.

Η δομή της, με μόνωση πολλαπλών επιπέδων, επιτρέπει στους επιβάτες να ακούν ο ένας την ομιλία του άλλου ακόμη και αν το όχημα κινείται με μεγάλη ταχύτητα ενώ προσφέρει πολύ υψηλά επίπεδα άνεσης όσον αφορά στη θερμοκρασία στο εσωτερίκό του αυτοκινήτου. Επιπλέον, το σύστημα AIRCAP με ηλεκτρικό σύστημα αποφυγής του αέρα και ο προαιρετικός εξοπλισμός AIRSCARF, δηλαδή το σύστημα θέρμανσης λαιμού, βελτιώνουν σημαντικά την άνεση κατά την οδήγηση με την οροφή ανοιχτή.

Με αυτόν τον τρόπο, το κάμπριο αυτό μοντέλο είναι κατάλληλο  για όλες τις εποχές. Τα τεχνολογικά highlights της νέας E-Class Cabriolet περιλαμβάνουν την σύνδεση smartphone με ασύρματη φόρτιση και λειτουργία κλειδιού, ένα Cockpit με ευρεία οθόνη (Widescreen) και τα πιο εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης που διαθέτει η E Class.

Η E Class Cabriolet διατίθεται επίσης για πρώτη φορά με τετρακίνηση 4MATIC και αερανάρτηση πολλαπλών θαλάμων AIR BODY CONTROL, όπως η λιμουζίνα Ε Class. Η νέα E-Class Cabriolet δέχεται παραγγελίες από σήμερα με τιμές που ξεκινούν από  €74.150. Συγκεκριμένα με αυτή την τιμή προσφέρεται η E 220 d η  E 350 d 4MATIC διατίθεται με 95.340, η  € E 200 με 74.920 €, η E 300 με  84.520 και η € E 400 4MATIC με 103.670 €.

Bαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top