Έρχεται το νέο Jeep Compass στην Ελλάδα

Με 1400άρη κινητήρα και πλούσιο εξοπλισμό

Έρχεται το  νέο Jeep Compass   στην Ελλάδα

Μέχρι τώρα το Jeep Renegade είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των οδηγών που γνωρίζουν ότι η λέξη τζιπ που συνοδεύει τα μοντέλα όλων των ανταγωνιστών ανήκει ουσιαστικά στην Αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία. Τώρα το νέο Compass  που δικαιωματικά φέρει το όνομα της Jeep έρχεται τον Ιούλιο στην Ελλάδα με 17 συνδυασμούς κινητήρων και συστημάτων μετάδοσης.

  .

Οι κινητήρες θα ξεκινούν από μόλις 1,4 λίτρα και θα συνεργάζονται με μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων  6 σχέσεων αλλά και με αυτόματα 9 σχέσεων.Το νέο Compact SUV  συνδυάζει την πολυτέλεια, την τεχνολογία και πλήθος ενεργητικών και παθητικών  συστημάτων υποστήριξης με την εκπληκτική εκτός δρόμου ικανότητα της Jeep.Στις εκδόσεις θα συμπεριλαμβάνεται και  η πιο "άγρια" off-road, τετρακίνητη έκδοση Compass Trailhawk, με αυξημένη  απόσταση από το έδαφος κατά 20 χλστ., με «ποδιές» προστασίας του αμαξώματος, ειδικό mode «Rock» για την τετρακίνηση και ελαστικά για χρήση στο χώμα.

 

Από ότι μάθαμε μάλιστα από τον Γενικό Διευθυντή της  Lancia Jeep Hellas A.E Ανδρέα Σουλουτζιδάκη θα προσφέρεται σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές και με πλουσιότατο εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

Βαγγέλης Γκούμας

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top