Η ΑΕΚ επικράτησε στο ντέρμπι των δικέφαλων αετών

Η Ένωση μοιράζεται την πρώτη θέση της βαθμολογίας με τον Ατρόμητο

Η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια του ντέρμπι  των δικεφάλων που διεξήχθει για την 10η αγωνιστική της Super League καθώς επιβλήθηκε 1-0 του ΠΑΟΚ.

Η Ένωση αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 8ο λεπτό όταν ο Αραούχο αποβλήθηκε γιατί χτύπησε εκτός φάσης τον Ζαμπράνο, ήταν καλύτερη σ' όλη τη διάρκεια του ματς και πήρε δίκαια τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο 25ο λεπτό ο Σιμόες γύρισε τη μπάλα στη περιοχή του ΠΑΟΚ και ο Λιβάγια με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρέι γράφοντας το 1-0 με το οποίο η ΑΕΚ πήρε το τρίποντο. Στο 35 ο Ζαμπράνο ανέτρεψε τον σκόρερ της Ένωσης και ο διαιτητής Αρετόπουλος το απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες καθώς στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο Μπίσεσβαρ για κτύπημα στον Μπακασέτα.

Με τη νίκη της η ΑΕΚ έφτασε τους 20 βαθμούς και μαζί με τον αήττητο Ατρόμητο μοιράζονται τη πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Super League.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 18 βαθμούς.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Έλντερ Λόπες βρέθηκαν δίπλα στη 20άχρονη Μυρτώ που δίνει τον δικό της αγώνα να ξεπεράσει τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει από τον άγριο ξυλοδαρμό της στη Πάρο τον Ιούνιο του 2012. Η Μυρτώ μαζί με την μητέρα της βρέθηκε στο ταρτάν του ΟΑΚΑ μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και οι παίκτες της Ένωσης τις χάρισαν τις φανέλες τους, ενώ φωτογραφήθηκαν μαζί της.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων εδώ 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top