H Εθνική δεν εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» της Κύπρου!

Στα προκριματικά του Μουντιάλ

H Εθνική δεν εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» της Κύπρου!

Τρία 24ωρα πριν το μεγάλο ντέρμπι με την Ελλάδα, το Βέλγιο διέλυσε με 9-0 το Γιβραλτάρ και ουσιαστικά «καπάρωσε» την πρωτιά του 8ου ομίλου τρεις... στροφές πριν το φινάλε των προκριματικών του Μουντιάλ 2018.

Η Κύπρος έκανε «μυθική» ανατροπή με την Βοσνία κι ενώ έχανε 0-2 στο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος έβαλε 3 γκολ και νίκησε με 3-2. Το «δώρο» αυτό, όμως, των Κυπρίων έμεινε ανεκμετάλλευτο από την ελληνική ομάδα, που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσει» σε μεγάλο βαθμό την 2η θέση του γκρουπ και, πλέον, θέλει οπωσδήποτε αποτέλεσμα στο ματς της Κυριακής με τους «κόκκινους διαβόλους». 

Η είδηση στο ματς της Λιέγης ήταν η αποβολή του Άξελ Βίτσελ στο 40΄ με απευθείας κόκκινη κάρτα για ένα σκληρό τάκλιν που έκανε, γεγονός που δεν θα επιτρέψει στο διεθνή Βέλγο μέσο να δώσει το παρόν στην αναμέτρηση της Κυριακής με την «γαλανόλευκη».

Το πιο μεγάλο βήμα για την απευθείας πρόκριση στους τελικούς της διοργάνωσης έκανε η Γαλλία με το 4-0 επί της Ολλανδίας στο ντέρμπι του 1ου ομίλου, σε συνδυασμό με την ήττα-σοκ της Σουηδίας από την Βουλγαρία (2-3), αποτέλεσμα που βάζει γερά τους Βαλκάνιους στο παιχνίδι της 2ης θέσης. 

Την πρώτη του νίκη στους προκριματικούς πέτυχε το Λουξεμβούργο με 1-0 επί της Λευκορωσίας.

Διαβάστε επίσης: Η Εθνική έμεινε στο 0-0 με την Εσθονία στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top