Ανέλαβε την Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε!

Το μήνυμα του Ολυμπιακού για τον προπονητή που λάτρεψε η ερυθρόλευκη εξέδρα

O Ερνέστο Βαλβέρδε θα είναι ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού υπέγραψε διετές συμβόλαιο και θα είναι ο αντικαταστάτης του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο των μπλαουγκράνα.

«Ο Βαλβέρδε έχει την ικανότητα, την κρίση, τη γνώση και την εμπειρία. Ξέρει να δουλεύει σκληρά και να χρησιμοποιεί την τεχνολογία μεθοδικά στις προπονήσεις. Επίσης, ξέρει να προωθεί τα ταλέντα και έχει γνώση του τρόπου της Μπάρτσα» είπε ο πρόεδρος της καταλανικής ομάδας, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου υποδεχόμενος τον 53χρονο Βάσκο προπονητή.

Ο Βαλβέρδε δεν είναι… πρωτάρης στην Μπαρτσελόνα καθώς έχει αγωνιστεί ως παίκτης στην ομάδα για δύο σεζόν (1988-1990) υπό τις οδηγίες του Γιόχαν Κρόιφ.

Ως τεχνικός έχει προπονήσει ομάδες όπως η Μπιλμπάο και η Εσπανιόλ, ενώ δύο φορές πέρασε από τον πάγκο του Ολυμπιακού όπου λατρεύτηκε από οπαδούς αλλά και διοίκηση.

Μάλιστα, η επίσημη ΠΑΕ έστειλε και μήνυμα στον «τσινγκούρι» ανεβάζοντας μια κοινή του φωτογραφία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μαζί με το μήνυμα «Παντοτινά ένας από εμάς!» και «καλή τύχη» σε ελληνικά, αγγλικά και ισπανικά.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top