Champions League: Γιουβέντους έτοιμη για... όλα

Πήρε πανάξια πρόκριση στα ημιτελικά

Champions League: Γιουβέντους έτοιμη για... όλα

Η Γιουβέντους κράτησε για περισσότερα από 180 λεπτά (... ελέω των καθυστερήσεων) στο «μηδέν» την Μπαρτσελόνα και πήρε πανάξια πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, αφού το 3-0 του πρώτου αγώνα στο Τορίνο αποδείχθηκε πανίσχυρο.

Η vecchia signora του ιταλικού κι ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έφυγε με 0-0 από το «Καμπ Νου», προκρίθηκε πανηγυρικά και πήρε τη ρεβάνς από τους «μπλαουγκράνα» για την ήττα (1-3) στον τελικό της διοργάνωσης, το 2015.

Οι γηπεδούχοι έχασαν δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο με τους Μέσι και Σουάρες, αλλά σε γενικές γραμμές δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί.

Η «Μπάρτσα» πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο ακόμη περισσότερο, είχε την πλήρη κατοχή και ακόμη μια κλασική ευκαιρία με τον Μέσι στο 67΄, αλλά το γκολ δεν ήρθε, την ώρα που οι Ιταλοί ήταν «φαρμάκι» στις αντεπιθέσεις τους.

Ύστερα από 15 συνεχείς ευρωπαϊκές νίκες στην έδρα της, η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να σκοράρει απόψε κι αποκλείστηκε στα προημιτελικά, για δεύτερη σερί περίοδο μάλιστα, καθώς πέρυσι είχε μείνει εκτός από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top