Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού έβαλε «τρίποντο» χαράς στα παιδιά της «Ελπίδας»

Οι παίκτες των πράσινων κρέμασαν κάρτες στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Την χαρά να δουν από κοντά τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού είχαν τα παιδιά που νοσηλεύονται στην «Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη», Ελπίδα του νοσοκομείου "Αγία Σοφία".

 Την πράσινη αντιπροσωπεία υποδέχθηκε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη που ευχαρίστησε τους ανθρώπους του τριφυλλιού που βρέθηκαν κοντά στα παιδιά. 

«Είμαστε χαρούμενοι που κάθε χρόνο μας θυμάστε και μας επισκέπτεστε. Δίνετε χαρά στα παιδιά. Για μας είναι ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία σας εδώ. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας», είπε η κυρία Βαρδινογιάννη υποδεχόμενη τους παίκτες.

Οι  εν λόγω επισκέψεις βοηθούν πάντα στην ψυχολογική στήριξη των παιδιών αυτών που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν με θάρρος το πρόβλημα τους. 

Ο διοικητής του νοσοκομείου «ΕΛΠΙΔΑ», Μανώλης Παπασάββας είπε από την πλευρά του: «Σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και πάντα νίκες».

Οι άσοι του Παναθηναϊκού πέρασαν αρκετή ώρα με τους μικρούς θαυμαστές τους, υπέγραψαν αυτόγραφα, μοίρασαν δώρα και ελπίδα στα παιδιά που δίνουν μάχη για τη ζωή.

Ο διεθνής σέντερ του Παναθηναϊκού, Γιάννης Μπουρούσης, έστειλε μήνυμα πως οι αθλητές θα πρέπει και μεμονωμένα να επισκέπτονται τα παιδιά και να κάνουν ό,τι μπορούν για να τα δουν να χαμογελούν: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που μπόρεσε να είναι εδώ σήμερα και να μας υποδεχτεί η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Για εμάς είναι μεγάλη χαρά, "κλέβουμε" λίγο από τον ελάχιστο χρόνο και τις τόσες υποχρεώσεις που έχουμε, για να δώσουμε χαρά και γέλιο σε αυτά τα παιδιά που περνούν δύσκολες στιγμές στη ζωή τους. Εμείς θέλουμε να τους κάνουμε να ξεχάσουν το πρόβλημα που έχουν και να τους ευχηθούμε να είναι ακόμη πιο δυνατοί. Αυτό πρέπει να το κάνουμε όσο μπορούμε πιο συχνά, όχι μόνο στις γιορτές. Αυτή είναι η δική μου σκέψη. Μπορούμε και ατομικά, ο καθένας να έρχεται και να βλέπει τα παιδιά, να βοηθά όπου μπορεί».

Οι παίκτες των πράσινων κρέμασαν κάρτες στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και αποχαιρέτησαν τα παιδιά με τις θερμότερες ευχές για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στο σπίτι τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top