Τα μαλλιά και οι πιστωτικές κάρτες θα οδηγήσουν στην ταυτότητα της νεκρής που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα στο Σούνιο

Ξεσκονίζουν τα αρχεία με τους αγνοουμένους

Τα μαλλιά θα δείξουν την ταυτότητα της νεκρής στο Σούνιο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξακρίβωση της ταυτότητας του πτώματος που εντοπίστηκε την Πέμπτη το μεσημέρι μέσα σε βαλίτσα σε σπηλιά στο Σούνιο, με τους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής να ξεσκονίζουν τα αρχεία των αγνοουμένων, ελπίζοντας εκεί να εντοπίσουν ποια είναι η νεκρή γυναίκα.

Πολλά αναμένονται από το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής και ανθρωπολογικής εξέτασης, καθώς, όπως μετέδωσε και το Star, στο κρανίο υπήρχαν υπολείμματα μαλλιών και από αυτά μπορεί να γίνει λήψη γενετικού υλικού.

Στο κρανίο επίσης υπάρχει και μία τρύπα, ένδειξη πιθανόν ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Τα ανθρώπινα οστά βρέθηκαν σε σπηλιά στην περιοχή Άσπρο Λιθάρι στο Σούνιο από ερασιτέχνη σπηλαιολόγο που πραγματοποιούσε εξερεύνηση.

Ο άνδρας, όπως είπε στο κεντρικό δελτίο του Star είδε μια υφασμάτινη βαλίτσα με τρεις τρύπες σε πηγάδι, βάθους 15 μέτρων. Στη μια μεριά φάνηκε το κρανίο με γυναικεία μαλλιά που είχαν ένα λαστιχάκι και στην άλλη τρύπα φαινόταν η κνήμη.

Κάποια από τα οστά μάλιστα βρέθηκαν έξω από τη βαλίτσα, που δείχνει ότι μάλλον τα είχαν βρει αγρίμια.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν ότι τα οστά είναι ιδιαίτερα παλιά. Η πιθανότητα να ανήκουν σε γυναίκα εξετάζεται, καθώς στη βαλίτσα βρέθηκαν και γυναικεία ρούχα, όπως επίσης και δύο πιστωτικές κάρτες που αναμένεται να βοηθήσουν στην εξακρίβωση της ταυτότητας του πτώματος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top