ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Αστυνομικός ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον οδηγό ταξί στην Καστοριά!

Ανακρίνεται από τους συναδέλφους του - Πρώτη ανάρτηση 8:45

Ομολόγησε ο αστυνομικός που συνελήφθη νωρίτερα και ανακρίθηκε στην Καστοριά ότι είναι ο δράστης της δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί!

Σύμφωνα  με πληροφορίες πρόκειται για 30χρονο ειδικό φρουρό, ο οποίος υπηρετούσε στην ΟΠΚΕ της Καστοριάς και φέρεται να συμμετείχε στις έρευνες της Αστυνομίας, μετά την δολοφονία! Φέρεται επίσης να έχει βρεθεί το 45άρι με το οποίο έγινε η δολοφονία, στο σπίτι του αστυνομικού.  Ο αστυνομικός ανέφερα για  τα κίνητρα της δολοφονίας ότι η πράξη του οφείλεται σε προσωπικές διαφορές με το θύμα αλλά  εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. .    

Ο ειδικός φρουρός υπηρετούσε τα προηγούμενα χρόνια στην Αθήνα, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες συμμετείχε στην ομάδα που είχε συλλάβει τον τρομοκράτη Μαζιώτη.  

Ο 52χρονος οδηγός ταξί, βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς και ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Η δολοφονία του προκάλεσε πανικό στους οδηγούς ταξί, όχι μόνο στην Καστοριά, αλλά σε όλη την Ελλάδα, λόγω της δολοφονίας  οδηγού ταξί στην Κηφισιά πριν λίγες ημέρες.    

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top