ΘΡΙΛΕΡ στην Καστοριά: ΝΕΚΡΟΣ οδηγός ταξί από πυροβολισμό στον κρόταφο-ΔΕΙΤΕ VIDEO και ΦΩΤΟ απο το σημείο

Συναγερμός έχει σημάνει στη περιοχή - Πρώτη ανάρτηση 10-03-201 22:38

Συναγερμός σήμανε στην Καστοριά το βράδυ της Παρασκευής, καθώς βρέθηκε νεκρός λίγο μετά τις 20:15, στην ερημική τοποθεσία της Νέας Λεύκης, ένας οδηγός ταξί.

VIDEO ΚΑΙ ΦΩΤΟ AΠO ALPHAFM

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, ο 52χρονος οδηγός ταξί, πυροβολήθηκε με 45αρι στον κρόταφο, ενώ το άψυχο σώμα του βρέθηκε 50 μέτρα μακριά από το όχημα, κάτι που ενισχύει ακόμα περισσότερο το σενάριο της δολοφονίας.

Ο 52χρονος αγνοοούνταν από το μεσημέρι

Οι έρευνες ξεκίνησαν μετά την αναφορά της οικογένειας στην αστυνομία αφού από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής ο 52χρονος δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις.

Από νωρίς το απόγευμα οι συνάδελφοί του προσπαθούσαν να εντοπίσουν τον ταξιτζή ο οποίος αγνοούνταν.

Τελικά, εντόπισαν το όχημά του το βράδυ της Παρασκευής, στην περιοχή της Λεύκης, μέσω του συστήματος των Ραδιοταξί που διαχειρίζεται εταιρία στην Αθήνα.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Βραδινές ώρες σήμερα σε αγροτική περιοχή στη Λεύκη Καστοριάς βρέθηκε νεκρός 52χρονος ημεδαπός άνδρας με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.Σε απόσταση 40 έως 50 μέτρων περίπου από το σημείο βρέθηκε όχημα ταξί ιδιοκτησίας του».

Η υπόθεση έχει σοκάρει την Καστοριά, προκαλώντας πανικό στην περιοχή.Προς το παρόν, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Να σημειώσουμε, πως την ίδια ώρα παραμένει ασύλληπτος ο μανιακός taxi-killer που έχει σκορπίσει τον τρόμο στις πιάτσες των οδηγών ταξί της Αθήνας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συνδέονται οι δυο υποθέσεις, αν και μοιάζουν πολύ μεταξύ τους.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top