ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: 600 προσλήψεις στη ΔΕΗ - Άρπαξε την ευκαιρία

Με δύο διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

​Την ώρα που στο Μαξίμου το "βραχυκύκλωμα" για την μικρή ΔΕΗ προκαλεί ενδοκυβερνητικούς τριγμούς, στα…. γραφεία του ΑΣΕΠ βρίσκεται για έγκριση το αίτημα της ΔΕΗ για την κάλυψη 600 θέσεων τακτικού προσωπικού με δύο προκηρύξεις.

Όπως γράφει το έθνος, η πρώτη προκήρυξη αφορά προσωπικό ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ, ενώ η δεύτερη θα περιλαμβάνει θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, με μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών, υψηλή εξειδίκευση και εμπειρία.

Οι ειδικότητες που αναμένεται να προσελκύσουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους υποψηφίους είναι, μεταξύ άλλων, των Οικονομολόγων, Τεχνικών Ορυχείων, Τεχνιτών Σταθμών Υποσταθμών, Μηχανοτεχνιτών, Τεχνιτών Επίγειων και Εναέριων Δικτύων, Διοικητικού Οικονομικού, Διοικητικού Λογιστικού και Πληροφορικής.

Οι προκηρύξεις θα εκδοθούν αποκλειστικά μέσω ΑΣΕΠ, το οποίο θα είναι υπεύθυνο για τη συλλογή και αξιολόγηση των αιτήσεων, την αποδοχή των ενστάσεων αλλά και την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων επιλογής.

Οι υποψήφιοι εκτός από τα τυπικά προσόντα που θα πρέπει να έχουν ανάλογα με την ειδικότητα τους, θα μοριοδοτηθούν βάσει και κοινωνικών κριτηρίων μεταξύ των οποίων ο χρόνος ανεργίας, η οικογενειακή κατάσταση, η προϋπηρεσία και ο αριθμός των ανήλικων τέκνων

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top