ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ: Με σκούπες.... αποδοκίμασαν την τρόικα έξω από το Υπουργείο Οικονομικών

Σε αστυνομικό θρίλερ εξελίσσεται η παραμονή των δανειστών στην Ελλάδα

ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ: Με σκούπες.... αποδοκίμασαν την τρόικα έξω από το Υπουργείο Οικονομικών

«Κόκκινο πανί» αποτελεί για τους αγανακτισμένους πολίτες η τρόικα, η οποία αποδοκιμάστηκε για δεύτερη φορά μέσα στην μέρα το μεσημέρι της Τρίτης!

Μετά τα κέρματα, με τα οποία "έλουσε" κάποιος περαστικός τον σκληρό Πόλ Τόμσεν, επεισόδια προκλήθηκαν και κατά την αναχώρηση των τροικανών μετά το τέλος της συνάντησης με τον Γιάννη Στουρνάρα έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

pol2.jpg

Καθαρίστριες που είναι σε διαθεσιμότητα αλλά και υπάλληλοι του υπουργείου Ανάπτυξης που διαμαρτύρονταν, γιατί 100 συνάδελφοί τους βγαίνουν σε διαθεσιμότητα προσπάθησαν να εμποδίσουν την αναχώρηση των εκπροσώπων του ΔΝΤ και της Κομισιόν από το υπουργείο. Η ένταση ήταν μεγάλη και οι διαδηλωτές εξαγριωμένοι φώναζαν συνθήματα κατά της τρόικας και των σκληρών μέτρων λιτότητας.

pol3.jpg

Τελικά ο κύριος Τόμσεν και ο κύριος Μορς, χάρη στην επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, φυγαδεύτηκαν από την πίσω πόρτα του υπουργείου και γλίτωσαν από τα ….χειρότερα... σήμερα τουλάχιστον, καθώς προς το τέλος της εβδομάδας θα βρεθούν πάλι στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ μέχρι τότε είναι προγραμματισμένο να δουν και άλλους υπουργούς!!!!!

pol.jpgmazoux.jpg

pol5.jpg

ΦΩΤΟ:EUROKINISSI

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top