Οι Γερμανοί ξανάρχονται… στην Ελλάδα για διακοπές!

Τι δήλωσε η υπουργός Τουρισμού Ο. Κεφαλογιάννη

 Οι Γερμανοί  ξανάρχονται… στην Ελλάδα για διακοπές!
Οι Γερμανοί ξανάρχονται... στην Ελλάδα για διακοπές! Το λένε και επισήμως οι μελέτες Γερμανών επιστημόνων που κατατάσσουν την Ελλάδα ανάμεσα στους 20 πιο δημοφιλείς προορισμούς φέτος σε ολόκληρο τον κόσμο.

Φέτος οι αφίξεις των Γερμανών τουριστών στην Ελλάδα αναμένεται να αυξηθούν. Ήδη το 90% σύμφωνα με τη μελέτη της Ανώτατης Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών του Westkuste σκέπτονται αυτό το καλοκαίρι να έρθουν για διακοπές στη χώρα μας.

Η εικόνα μάλιστα που παρουσιάζεται στις προτιμήσεις των Γερμανών τον φετινό Μάιο σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2012 είναι πολύ καλύτερη και αυτό σύμφωνα με τον Γερμανό Πρέσβη Β. Ντολντ οφείλεται στην πολιτική σταθερότητα της χώρας μας.

Στην παρουσίαση της μελέτης βρέθηκε η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη που δήλωσε ότι η Γερμανία παραδοσιακά είναι μία από τις μεγαλύτερες αγορές για τη χώρα μας.
Στη μελέτη τους οι Γερμανοί επισήμαναν ότι η Ελλάδα έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους άλλους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως: Την πολιτιστική της κληρονομιά που την κάνει ελκυστικό τουριστικό προορισμό.

​​
​​
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top