Δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα: Βενιζέλος και Παπανδρέου καταθέτουν στην Προανακριτική

Την Πέμπτη ο ένας, από βδομάδα ο άλλος!

Δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα: Βενιζέλος και Παπανδρέου καταθέτουν στην Προανακριτική

​Στην Προανακριτική Επιτροπή που εξετάζει την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ θα κληθούν να καταθέσουν ο πρόεδρος το�� ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κος Βένιζέλος θα καταθέσει την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ ο κος Παπανδρέου την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, προηγήθηκε συνεννόηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον πρόεδρο της επιτροπής, Χρήστο Μαρκογιαννάκη.

Καπερνάρος: Να κληθεί ξανά ο Νικολούδης

Παράλληλα, υπήρξε αίτημα του Βασίλη Καπερνάρου, μέλους της επιτροπής για τους ΑΝΕΛ, να κληθεί εκ νέου ο Παναγιώτης Νικολούδης, πρόεδρος της επιτροπής για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος.

Ο κ. Νικολούδης φέρεται να δήλωσε πριν από μερικές ημέρες στον εισαγγελέα πως θεωρεί απίθανο το ενδεχόμενο να έχουν υπάρξει αδικήματα φοροδιαφυγής από την πλευρά των τεσσάρων εμπλεκόμενων συγγενών του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, με το βουλευτή των ΑΝΕΛ να ρωτά πώς ο κ. Νικολούδης έχει γνώση αυτών των στοιχείων, και εάν έχει κάνει έρευνα για αυτά τα πρόσωπα.

Εν τω μεταξύ, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην κατ΄αντιπαράσταση εξέταση του πρώην επικεφαλής της ΕΥΠ Κ.Μπίκα και του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ι.Διώτη.

Βίντεο mega

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top