O Xρήστος Μοίρας έφτιαξε το πιο νόστιμο ορεκτικό

Ο σεφ ετοίμασε τα πιο νόστιμα ρολάκια μελιτζάνας

Θα κάνετε το τραπέζι στους φίλους σας και ενώ έχετε αποφασίσει «τι να μαγειρέψετε για κυρίως πιάτο» σας λείπει ο ορεκτικό; 

Μοσχαράκι κοκκινιστό με μελιτζάνες

O Xρήστος Μοίρας έφτιαξε το πιο νόστιμο ορεκτικό

Ο Χρήστος Μοίρας έδωσε στους τηλεθεατές της εκπομπής Breakfast@Star μία σούπερ ιδέα που θα σας ενθουσιάσει.

O Xρήστος Μοίρας έφτιαξε το πιο νόστιμο ορεκτικό

Ο σεφ έφτιαξε ρολάκια μελιτζάνας με φέτα και ανθότυρο.

Συνταγές με μελιτζάνες: Λαχταριστό χουνκιάρ μπεγιεντί

Υλικά:
    •    2 μελιτζάνες φλάσκες
    •    100 γρ. φέτα
    •    100 γρ. ανθότυρο
    •    1 κ.σ. ελαιόλαδο
    •    1 πρέζα ρίγανη
    •    Πιπέρι
    •    Λίγο φρέσκο δυόσμο ή βασιλικό (προαιρετικά)

O Xρήστος Μοίρας έφτιαξε το πιο νόστιμο ορεκτικό


Εκτέλεση της Συνταγής 

Κόβουμε τις μελιτζάνες κατά μήκος σε λεπτές λωρίδες και τις αφήνουμε με λίγο αλάτι για 10 - 15 λεπτά να ξεπικρίσουν και τις σκουπίζουμε! 

Ψήνουμε τις λωρίδες με λίγο ελαιόλαδο σε τηγάνι ή στον φούρνο για λίγα λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Σ’ ένα μπολ, θρυμματίζουμε τη φέτα και την ανακατεύουμε με το ανθότυρο, λίγη ρίγανη, πιπέρι και (αν θέλουμε) ψιλοκομμένο δυόσμο ή βασιλικό. Γεμίζουμε τις λωρίδες μελιτζάνας με το μείγμα και τις τυλίγουμε σε ρολάκια.

Τοποθετούμε στο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 15 - 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Σερβίρουμε ζεστά ή σε θερμοκρασία δωματίου.

Δείτε το Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top