Πάστα φλώρα με λαχταριστά βύσσινα

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Μία λαχταριστή πάστα φλώρα με λαχταριστά βύσσινα έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος "Στη Φωλιά των Κου Κου".

Υλικά 
•    400 – 420 γρ. αλεύρι
•    150 γρ. βούτυρο
•    1 πρέζα αλάτι
•    150 γρ. άχνη ζάχαρη
•    3 αυγά
 
Για τη γέμιση βύσσινου
•    2 συσκευασίες βύσσινο σε νερό
•    60 γρ. μαρμελάδα φράουλα ή κεράσι
•    30 γρ. ζάχαρη
•    15 γρ. κόρν φλάουρ
•    45 γρ. κρύο νερό
 
Για την κρέμα αμυγδάλου
•    60 γρ. αμύγδαλο χωρίς φλούδα
•    8 γρ. αλεύρι
•    60 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
•    30 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
•    1 αυγό


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top