Μία λαχταριστή πάστα φλώρα με λαχταριστά βύσσινα έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος "Στη Φωλιά των Κου Κου".
Υλικά
• 400 – 420 γρ. αλεύρι
• 150 γρ. βούτυρο
• 1 πρέζα αλάτι
• 150 γρ. άχνη ζάχαρη
• 3 αυγά
Για τη γέμιση βύσσινου
• 2 συσκευασίες βύσσινο σε νερό
• 60 γρ. μαρμελάδα φράουλα ή κεράσι
• 30 γρ. ζάχαρη
• 15 γρ. κόρν φλάουρ
• 45 γρ. κρύο νερό
Για την κρέμα αμυγδάλου
• 60 γρ. αμύγδαλο χωρίς φλούδα
• 8 γρ. αλεύρι
• 60 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
• 30 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
• 1 αυγό