Γρήγορα μακαρόν με ινδική καρύδα και μαρμελάδα βερύκοκο!

Εύκολο και γρήγορο γλυκό με μαρμελάδα βερύκοκο

Μακαρόν

Φτιάξε αυτά τα εύκολα και πεντανόστιμα μακαρόν με ινδική καρύδα και μαρμελάδα βερύκοκο και θα μας θυμηθείς! Η συνταγή είναι του pastry chef Γιώργου Πότση.

Δες εδώ ωραίες συνταγές για μαρμελάδες

Υλικά 

130γρ ασπράδι αυγού (από 4 μεσαία αυγά)

50γρ ζάχαρη άχνη

βανιλίνη

ξύσμα από μισό λεμόνι

120γρ ζάχαρη κρυσταλλική

150γρ ινδική καρύδα

μαρμελάδα βερύκοκο

Δες τέλειες συνταγές για γλυκό!

Εκτέλεση

Σε ένα μπωλ ζυγίζουμε όλα τα υλικά. Φτιάχνουμε ένα μπαιν μαρί και τοποθετούμε από πάνω το μπωλ. Ανακατεύουμαι μέχρι να ζεσταθούν όλα τα υλικά ώστε να έχουμε ένα μαλακό μίγμα. Ετοιμάζουμε ένα ταψί με λαδόκολα. Αν έχουμε σακούλα ζαχαροπλαστικής, τοποθετούμε το μίγμα μέσα και κόβουμε τα μακαρόν, αλλιώς με ένα κουταλάκι τα απλώνουμε στο ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 165ο C για περίπου 10 λεπτά. Μόλις κρυώσουν τα κολλάμε με μαρμελάδα.

Από τον pastry chef, Γιώργο Πότση
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top