Η ερωτική ζωή αντρών και γυναικών σε αριθμούς!

Πόσους άντρες θα φιλήσει μία γυναίκα και με πόσους θα κάνει σχέση

Ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα διάβασαν στο τηλεοπτικό κοινό  του Breakfast@star έρευνες που τους κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Oι ερωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 13/12/2021 – 19/12/2021

1. Η ερωτική ζωή αντρών και γυναικών σε αριθμούς!

Η μέση γυναίκα θα φιλήσει 22 άντρες, θα κάνει τέσσερις μακροχρόνιες σχέσεις και θα ραγίσει την καρδιά της πέντε φορές πριν συναντήσει τον «Έναν και μοναδικό», υποστηρίζει μια μελέτη. Ο δρόμος προς την αληθινή αγάπη περιλαμβάνει επίσης έξι άσχημα ραντεβού, έξι one night stand και απιστία προς εκείνες τέσσερις φορές. Ο μέσος άντρας είναι λίγο πιο πάνω στους αριθμούς, φιλώντας 23 κορίτσια και κάνοντας 10 one-night stand πριν προχωρήσει στην «ηρεμία». Αλλά και η καρδιά του θα ραγίσει έξι φορές, σύμφωνα με την έρευνα.
Σύμφωνα με το Facebook, οι άνδρες είναι επίσης πιο πιθανό να βιώσουν απιστία.

Οι 4 πιο συχνοί λόγοι για τους οποίους τσακώνεσαι με τον σύντροφό σου


2/Τι δείχνει το έντονο μακιγιάζ σε μια γυναίκα;

Οι γυναίκες με έντονο μακιγιάζ είναι λιγότερο πιθανό να θεωρηθούν ως καλοί ηγέτες, σύμφωνα με μια μελέτη. Οι άνθρωποι που συμμετείχαν στην έρευνα κλήθηκαν να συγκρίνουν εικόνες της ίδιας γυναίκας χωρίς μακιγιαζ και έτοιμη για μια βραδινή έξοδο. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες είχαν αρνητικές αντιδράσεις στη γυναίκα με πολυ μακιγιάζ, διαπίστωσαν οι ερευνητές.

Είπαν ότι ενώ οι εμφανίσιμες γυναίκες συνήθως επιδεικνύουν περισσότερο σεβασμό, «το μακιγιάζ δεν ενισχύει την κυριαρχία μιας γυναίκας».

Έτσι, κορίτσια να θυμάστε το LESS IS MORE!

3/Συγκατοίκηση ώρα μηδέν: Αλήθειες που κανένας δεν σου έχει πει

Πίσω από την ομορφιά του έρωτα, κρύβονται καυγάδες και άπειρες υποχρεώσεις. Η λάντζα… αυτός ο άγνωστος Έχουν στηθεί ομηρικοί καυγάδες γύρω από τη λάντζα και δεν υπερβάλλω. Είσαι στο τέλος μίας πολύ κουραστικής ημέρας όπως και εκείνη, και το τελευταίο που θέλεις, είναι να βάλεις τα χεράκια σου στο παγωμένο νερό και να τρίβεις πιάτα και ποτήρια.

Το θέμα του ύπνου

Εσύ είχες συνηθίσει με ηλεκτρική κουβέρτα, εκείνη όχι. Εκείνη θέλει τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο, εσύ την προτιμάς στο σαλόνι. Εκείνη τραβάει όλα τα σκεπάσματα με την μία, εσύ είσαι στην ακρούλα σου να τουρτουρίζεις.

Αν υπάρχει κάτι χειρότερο από τη λάντζα…
Αυτό είναι τα ψώνια στο super-market. «Όχι εσύ θα πας γιατί εγώ πήγα την προηγούμενη εβδομάδα», «Δεν μπορώ σήμερα είχα δύσκολη μέρα στη δουλειά», «Δε με λυπάσαι να βγω έξω με αυτό το κρύο;» ετοιμάσου για τέτοιες δικαιολογίες
Και φυσικά… Το σπίτι θα κατακλειστεί από πολλα πράγματα. Ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά και κάθε λογής μικρά άχρηστα αντικείμενα, θα κάνουν κατάληψη σε ντουλάπες, συρτάρια, το μπάνιο, τη μπανιέρα, πιθανότατα και το κρεβάτι!

4 /Τι πρέπει να «ανεβάσεις» στα social media για να γίνεις πιο συμπαθητικός

Πολλοί από εμάς δημοσιεύουμε «αρρωστημένες selfies» - για να λάβουμε τη συμπάθεια από φίλους, οικογένεια και συναδέλφους.
Η μελέτη πραγματοποιήθηκε για ένα σπρέι για το λαιμό. Ένας στους δέκα από τους 1.000 ενήλικες που ερωτήθηκαν παραδέχτηκε ότι τράβηξε και έστειλε μια «αρρωστημένη selfie» στο αφεντικό του για να «αποδείξει» ότι ήταν άρρωστος ενώ άλλοι παραδέχτηκαν ότι είχαν χρησιμοποιήσει βήχα, κρυολόγημα ή πονόλαιμο για να αποφύγουν να παρευρεθούν σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

5/Χώρισες; Μην σε παίρνει από κάτω...κάνε ένα πάρτι!

Ο αριθμός των γυναικών που διοργανώνουν «πάρτι διαζυγίου» για να γιορτάσουν το τέλος του γάμου τους βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών. Η τάση για τις γυναίκες που γιορτάζουν το τέλος του γάμου τους έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα στις ΗΠΑ και τώρα το ίδιο συμβαίνει και στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Το ενδιαφέρον για τον εορτασμό των διαζυγίων με ένα πάρτι έχει αυξηθεί, με μερικούς ανθρώπους να κάνουν καριέρα ως προγραμματιστές πάρτι διαζυγίων...

Και το τραγούδι που έπαιζε συχνότερα; Το μαντέψατε – η επιτυχία της Gloria Gaynor «I Will Survive».

Δείτε την εκπομπή Brealkfast@star


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top