Δύο λέξεις που θα σε βοηθήσουν να βάλεις τέλος στον τσακωμό

Η ειδικός διαμεσολάβησης Alexandra Carter σου λύνει τα χέρια

τσακωμός

Έχεις ακούσεις διάφορες συμβουλές πάνω στο τι λειτουργεί καλύτερα σε έναν τσακωμό. Ηρεμία, αποδοχή, σεβασμός στον συνομιλητή. Να μην τον ειρωνεύεσαι και να μην τον προσβάλεις. Όλα αυτά ισχύουν, αν όντως μιλάμε για ένα ώριμο ζευγάρι που τσακώνεται επειδή υπάρχει λόγος και εδώ έρχεται η ειδικός για να σε βοηθήσει.

Γρήγορα tips για νικήσεις τον καύσωνα και ό, τι σε τσιτώνει

Η διαμεσολάβησης Alexandra Carter σου λύνει τα χέρια με 2 μαγικές λεξούλες. Δώσε βάση γιατί δεν είναι σωτήριες μόνο για τα ερωτικά σου. Είναι βασικές για τη σχέση με τα παιδιά σου, με τους συνεργάτες, τους φίλους και με όποιον έχεις μία σχέση που σε αφορά.

Οι λέξεις κλειδιά

Το μόνο που χρειάζεται είναι το «πες μου». Ναι, καλά διάβασες. «Καμία ερώτηση δεν ξεκλειδώνει την εμπιστοσύνη, τη δημιουργικότητα, την κατανόηση και τις λύσεις σαν αυτές τις δύο λέξεις. Μάς βοηθά να φύγουμε από την οπτική άσπρο ή μαύρο και να μπούμε σε διάλογο μάθησης. Πολύ απλά, μαθαίνουμε περισσότερα για μία κατάσταση και δεν έχουμε παρωπίδες. Ξεκολλάς από την άποψή σου και καταλήγεις πιο εύκολα σε αμοιβαία κατανόηση», εξηγεί η Carter.

Αν το καλοσκεφτείς, μία ερώτηση μπορεί να σου προκαλέσει άγχος. Μία ερώτηση όμως ανοιχτού τύπου, όπως το «πες μου για τη μέρα σου», σου επιτρέπει να πεις αυτά που θέλεις, μέχρι το σημείο που θέλεις. 

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή: mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top