H Kaia Gerber σού δείχνει το πιο ανάλαφρο καλοκαιρινό μακιγιάζ

Δες πώς θα το δημιουργήσεις και εσύ

Όπως συμβαίνει με τα ρούχα, έτσι και με το μακιγιάζ, αυτή την εποχή αγαπάμε όλο και περισσότερο το less is more. Φοράμε πιο άνετα και ελαφριά σύνολα και το ίδιο συμβαίνει με την περίπτωση των beauty looks μας και των προϊόντων που χρησιμοποιούμε για να τα πετύχουμε. Θέλουμε ένα αποτέλεσμα εντυπωσιακό μεν, αλλά όσο το δυνατόν με λιγότερα προϊόντα μακιγιάζ, ώστε να μην αισθανόμαστε το πρόσωπό μας «βαρύ» κατά τη διάρκεια της ημέρας και ειδικά όσο βρισκόμαστε κάτω από τον καυτό ήλιο.

Καλοκαιρινό κι πρωτότυπο γαλλικό μανικιούρ από την Kaia Gerber

Μια τέλεια ιδέα για όμορφο και ανάλαφρο μακιγιάζ που τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, έδωσε πρόσφατα η Kaia Gerber. Το νεαρό μοντέλο, φωτογραφήθηκε με ένα natural μακιγιάζ το οποίο κινείται στις nude αποχρώσεις και έκανε το αντίστοιχο post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μακιγιάζ που αρέσει περισσότερο στους άντρες

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό το μακιγιάζ ενθουσίασε τις θαυμάστριές της (και εμάς βεβαίως βεβαίως!) και εμείς σου λέμε ότι ναι, μπορείς να το δημιουργήσεις κι εσύ με μόλις τέσσερα προϊόντα: μια αντηλιακή κρέμα με χρώμα ή μια cc cream, μια αδιάβροχη μάσκαρα, blush κι ένα lip balm με nude χρώμα ή ένα κραγιόν σε nude χρώμα.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top