Γνωστός δημοσιογράφος θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά

Η ανακοίνωση του στο Instagram

Δείτε βίντεο για τον Λάζο Μαντικό από την εκπομπή Breakfast@Star

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει δημοσιογράφος από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Απίστευτο σκηνικό με…. γουρούνα στον «αέρα» του Γιώργου Παπαδάκη

Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο Λάζος Μαντικός μέσα από ένα insta story που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό. Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ του Καλημέρα Ελλάδα δημοσίευσε μια φωτογραφία με την σύζυγό του κι έγραψε: «Καρδιά μου θα με κάνεις μπαμπά».

O Λάζος Μαντικός βρίσκεται στον δρόμο για το ρεπορτάζ πριν βγει ο ήλιος!

O Λάζος Μαντικός βρίσκεται στον δρόμο για το ρεπορτάζ πριν βγει ο ήλιος!

Η σύζυγος του λέγεται Αθηνά Κουρή και δεν έχει σχέση με τον χώρο. Είναι απόφοιτη της Γεωπονικής σχολής και πτυχιούχος βοηθός φαρμακοποιού. Στο ενεργητικό της έχει διακρίσεις στον υγρό στίβο, ενώ παρέδιδε μαθήματα κολύμβησης σε μικρά παιδιά κι aqua aerobic σε ενηλίκους. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν παρακολουθούσαν -από κοινού- μαθήματα ναυαγοσωστικής κι εκείνη ήταν ήδη πρωταθλήτρια της κολύμβησης.

Επική τούμπα ρεπόρτερ σε παγοδρόμιο!

Ο έρωτας μεταξύ τους υπήρξε ακαριαίος και σύντομα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην πινακοθήκη του Πειραιά.

H ανάρτηση του Λάζου Μαντικού στο Instagram

«Η Αθηνά, είναι η γυναίκα της ζωής μου. Είναι η καρμική σχέση που αποκαλύφθηκε μπροστά μου. Στην αρχή ήταν σκεπτική για το αν θα έπρεπε να τα "μπλέξει" με έναν δημοσιογράφο. Ο έρωτας κι η αγάπη, υπερίσχυσε όμως μεταξύ μας, σε σχέση διπλής συνεπαγωγής. Έχει διάρκεια κι αλήθεια. Ξεκινάει να μιλάει ο ένας και συμπληρώνει ο άλλος. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ό,τι μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτή τη δυνατή σχέση. Αυτό με ολοκληρώνει και με κάνει δυνατό, για να συνεχίσω. Μου προσφέρει ηρεμία, που είναι απαραίτητη στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεων του επαγγέλματός μου…», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του.

Μετά από αρκετές προσπάθειες, αφού όπως έχει γράψει ο ίδιος ο Λάζος Μαντικός στη στήλη που αρθρογραφεί δυσκολεύτηκαν αρκετά μέχρι να τα καταφέρουν, είναι έτοιμοι να υποδεχτούν το πρώτο τους μωράκι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top