Χριστίνα Φλαμπούρη: Τι ήταν αυτό που με έκανε να ανεβαίνω όλο και ψηλότερα

Όσα είπε η σπουδαία Ελληνίδα ορειβάτης/αλπινίστρια στο Traction

Η Χριστίνα Φλαμπούρη είναι ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας με πάθος και υψηλούς στόχους.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι έχει κατακτήσει τις 7 ψηλότερες κορυφές σε κάθε ήπειρο, επιτυγχάνοντας το μεγαλύτερο κατόρθωμα της ορειβασίας.

Η πρώτη Ελληνίδα που κατέκτησε τις 7 υψηλότερες κορυφές του κόσμου

Χριστίνα Φλαμπούρη - Κώστας Στεφανής

Το Traction πήγε στη Ρόδο και το παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου των Ιπποτών


Το κορίτσι των 7 κορυφών μπήκε στη θέση του οδηγού και έκανε μία βόλτα με την Porsche 718 Spyder. «Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα το κατέτασσα στην κορυφή του Everest, γιατί είναι η υψηλότερη από τις 7 κορυφές. Το πιο χηλό βουνό του κόσμου. Η Porsche μόνο εκεί θα μπορούσε να ανήκει», είπε στην εκπομπή «Traction» και τον Κώστα Στεφανή.

Τον Μάιο του 2019 έγινε η πρώτη Ελληνίδα που πάτησε στην ψηλότερη κορυφή του κόσμου, το  Έβερεστ (8.848 μ.). Όπως εξομολογήθηκε η ίδια αυτή ήταν μια πρόκληση για εκείνη αφού χαρακτήρισε τον εαυτό της παιδί της θάλασσας.

«Το βουνό για εμένα ήταν μία πρόκληση. Ήθελα να καταπολεμήσω τον φόβο που είχα για το ύψος. Η άκρη μια πλαγιάς ή ακόμα και του μπαλκονιού με τρέλαινε. Κάπως έτσι η μία κορυφή έφερε την άλλη. Κάθε φορά που περνούσα ένα δύσκολο εμπόδιο στο βουνό ένιωθα ότι γινόμουν πιο δυνατη στη ζωή μου, στη δουλειά μου, στις σχέσεις μου και κάπως έτσι αγάπησα το βουνό», πρόσθεσε η σπουδαία Ελληνίδα ορειβάτης/αλπινίστρια.

Δείτε όλες τις εκπομπές TRACTION 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top