Άση Μπήλιου στο star.gr: «Οι φίλοι μου είναι η οικογένειά μου!»

Σε μία σπάνια συνέντευξη μιλά για τη ζωή και τον σύντροφό της

Αυτό που σε κερδίζει στην Άση Μπήλιου, όταν τη συναντάς, είναι η ζεστασιά και το διαπεραστικό της βλέμμα!

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που η γνωστή αστρολόγος έχει αγαπηθεί τόσο από το ελληνικό κοινό κατά τη διάρκεια της εικοσαετούς τηλεοπτικής της καριέρας. Τα τρία τελευταία χρόνια παρακολουθούμε καθημερινά τις προβλέψεις της μέσα από τη συχνότητα του Star, αφού έχει γίνει αναπόσπαστο μέλος της πρωινής εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Η αστρολογία για μένα είναι ένα από τα μεγαλύτερα εργαλεία αυτογνωσίας. Επίσης, σε βοηθάει να βρεις την κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κάτι

Εμείς, τη συναντήσαμε στο πλατό της εκπομπής της, Stars System, και μας μίλησε για την καριέρα, τη ζωή αλλά και το νέο της επαγγελματικό βήμα! 

«Ετοιμάζω το site μου εδώ και πολύ καιρό και μέσα στους επόμενους μήνες θα ανέβει! Μου το ζητάει πάρα πολύ ο κόσμος, γιατί μέσα από την τηλεόραση δεν υπάρχει ο χρόνος να τα αναλύσουμε όλα»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλημέρα! Και αποχαιρετάμε τη Verka και υποδεχόμαστε την Άση.. κάπως έτσι τέλος πάντων θα σας υποδεχτώ σήμερα στις 2:00 μμ στο Σαββατιάτικο ραντεβού μας στο @starchanneltv στο stars system! Μια εκπομπή αφιερωμένη σε γυναίκες που άφησαν το στίγμα τους και που έπρεπε να ξεπεράσουν πολλά δύσκολα μέχρι να τα καταφέρουν! Αυτό είναι το θέμα μας με την @angela_tikis ! Φυσικά θα μάθετε για την εβδομάδα που έρχεται τις προβλέψεις μου ανά δεκαήμερο! Τα λέμε σε λίγο λοιπόν στις 2:00 μμ! Hairstyling @manos_aslanis Styling @ntotsikasnassos @ezindrou με υπέροχα @matfashion και σκουλαρίκι που τα σπάει από την ταλαντούχα @funk_da_queen !make up μόνο με mac cosmetics!

A post shared by @ asibiliou on

Στο ζώδιο είναι Τοξότης, λατρεύει τη μουσική, τους φίλους της και μένει δίπλα στη θάλασσα στο Πόρτο Ράφτη.

Με τον σύντροφό της είναι μαζί 29 ολόκληρα χρόνια, ωστόσο, μιλά σπάνια για την προσωπική της ζωή, την οποία φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.  

«Τον χάρτη του συντρόφου μου τον γνωρίζω, όπως γνωρίζω και τον δικό μου! Όμως, δε θα μπω στη διαδικασία να κοιτάξω κάτι. Για να το κάνω θα πρέπει να μου δώσει μία αφορμή… προς το παρόν δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο!» μας είπε γελώντας…

Ακόμα, μας αποκάλυψε και ποιο είναι το «μυστικό» της μακροχρόνιας σχέσης της:

«Εμείς οι Τοξότες αγαπάμε την περιπέτεια και περισσότερο από όλα αγαπάμε την ελευθερία μας! Άρα, ο σύντροφος που θα μείνει στη ζωή μας θα πρέπει να μην μας «πνίγει». Αν το καταλάβει αυτό ο άνθρωπός μας θα μπορέσει να μας κρατήσει για πάντα μαζί του!»

Εκτός από τη «Φωλιά των Κου Κου», όπου την απολαμβάνουμε κάθε πρωί, η Άση Μπήλιου παρουσιάζει τις αστρολογικές της προβλέψεις και αναλύει τις όψεις των πλανητών στην εκπομπή της, Stars System, κάθε Σάββατο στις 14:00 στο STAR.

«Είμαστε πολύ ωραία ομάδα… Είναι τώρα τρία χρόνια που είμαι στο STAR και νιώθω πραγματικά πολύ άνετα. Κάνω σχεδόν 20 χρόνια τηλεόραση και αυτά τα τρία χρόνια είναι τα πιο άνετα που έχω περάσει τηλεοπτικά!»

Η Άση Μπήλιου στο star.gr: Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν καρμική σχέση!

Αγαπημένη της συνήθεια είναι να πηγαίνει για φαγητό με φίλους, οι οποίοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή της.

Οι φίλοι μου είναι η οικογένειά μου! Επειδή δεν ήμουν πολύ τυχερή να έχω οικογένεια, οι γονείς μου έφυγαν όταν ήμουν πολύ μικρή, αντικατέστησα την οικογένεια με φίλους! Είναι λίγοι και καλοί!

Στον ελεύθερό της χρόνο την ευχαριστεί να ακούει μουσική, να διαβάζει βιβλία ψυχολογίας και λογοτεχνίας, να πηγαίνει σινεμά, να βλέπει ξένες σειρές και να ασχολείται με τα αγαπημένα της ζώα, τα οποία λατρεύει!

 

 

Της Τζωρτζίνας Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr)

Κάμερα-μοντάζ: Amber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top