«Ζωή μου»: Η Μάνια επιδιώκει να συναντήσει τον Γιάννη

Συντονιστείτε στις 14.00 στο Star

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς «Ζωή μου» που προβάλλεται καθημερινά στις 14.00 από τη συχνότητα του Star!

Η Μάνια, μετά την είδηση που της ανακοινώνει ο γιατρός του νοσοκομείου, επιδιώκει να συναντήσει τον Γιάννη, αλλά εκείνος την απορρίπτει, λέγοντάς της ότι δεν είναι σίγουρος πια για το παιχνίδι που παίζει μαζί του.

Ο Θέμης πηγαίνει να δει τη μικρή και διαπιστώνει και ο ίδιος πια ότι η Δήμητρα έχει σχέση με τον Κώστα. Ο Μάνος και η Άννα προσπαθούν να προετοιμάσουν τη Χριστίνα ψυχολογικά για την επικείμενη εγχείρηση στην οποία θα υποβληθεί και όταν εκείνη πανικοβάλλεται, ζητούν τη στήριξη της Πάολας. Ο Αντώνης συζητά με την Αννίτα τις δυσκολίες που πέρασε με την υγεία του γιου της και αυτό τους φέρνει πιο κοντά.

Ο Αλέξανδρος αποφασίζει να φύγει για την Πάφο, προκειμένου να ερευνήσει τα αίτια της καταστροφής του πατέρα του, τη στιγμή που η Ναταλία, έπειτα από τις προτροπές της Ειρήνης, πείθεται να συναντηθεί όλη η παρέα και να λύσουν την παρεξήγηση. Eκεί όμως η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top