Πέντε τροφές που λειτουργούν ως bottox

Aυτά τα σνακ ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου

Η διατήρηση υγιούς και νεανικού δέρματος, εξαρτάται και από τις τροφές που καταναλώνεις.

Πιο κάτω λοιπόν σου παρουσιάζουμε 5 υγιεινά σνακ που περιέχουν απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα που μπορούν να θρέψουν το δέρμα σου και να προσφέρουν με φυσικό τρόπο botox effect.

Aυτές είναι οι νόστιμες τροφές που ξυπνάνε τον μεταβολισμό

Ξηροί καρποί 

Οι ξηροί καρποί είναι γεμάτοι με υγιή λίπη, πρωτεΐνες και βασικές βιταμίνες και μέταλλα. Τα αμύγδαλα, τα καρύδια, οι σπόροι κολοκύθας και οι ηλιόσποροι είναι όλες εξαιρετικές επιλογές. Περιέχουν βιταμίνη Ε, η οποία είναι απαραίτητη για τη διατήρηση υγιούς δέρματος και τη μείωση της φλεγμονής.

Μαύρη σοκολάτα

Η μαύρη σοκολάτα είναι μια υγιεινή επιλογή σνακ που μπορεί να προσφέρει εφέ botox. Περιέχει φλαβανόλες, οι οποίες έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνουν την ενυδάτωση, το πάχος και την ελαστικότητα του δέρματος. Προτίμησε μαύρη σοκολάτα με τουλάχιστον 70% περιεκτικότητα σε κακάο.

Γιαούρτι

Το γιαούρτι είναι μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης, ασβεστίου και προβιοτικών. Μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της υγείας του εντέρου, η οποία με τη σειρά της μπορεί να οδηγήσει σε πιο υγιές δέρμα. Τα προβιοτικά μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη μείωση της φλεγμονής και στη βελτίωση της ενυδάτωσης του δέρματος.

Καρότα και χούμους

Τα καρότα είναι πλούσια σε βήτα-καροτίνη, η οποία μετατρέπεται σε βιταμίνη Α στο σώμα. Η βιταμίνη Α είναι απαραίτητη για υγιές δέρμα και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Συνδύασε με χούμους, που είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και υγιών λιπαρών.

Τοστ αβοκάντο

Το αβοκάντο είναι μια εξαιρετική πηγή υγιεινών λιπών, βιταμινών και μετάλλων. Περιέχει βιταμίνη Ε, βιταμίνη C και μονοακόρεστα λίπη, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της ενυδάτωσης του δέρματος και στη μείωση της φλεγμονής. Άλειψε σε μια φέτα ψωμί ολικής αλέσεως πουρέ αβοκάντο.

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top