Το απόλυτο κόλπο για να αδυνατίσεις χωρίς κόπο

Το μυστικό βρίσκεται στο... νερό!

κοπέλα με σορτς

Τώρα, που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, η επιθυμία μας για ένα και μοναδικό πράγμα (το να διατηρήσουμε τη σιλουέτα μας) έχει μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

Βέβαια, θα μου πεις, πόσο εύκολο είναι κάτι τέτοιο, όταν μπροστά από τα ματιά μας, περνούν παγωτά, γλυκά, milkshakes, ζελέ και έχει ο μπαξές. 

Και αυτά είναι μόνο τα γλυκά – έτσι, για να μη ξεγελάμε τους εαυτούς μας.Σου βρήκα, λοιπόν, το απόλυτο hack. Και είναι τόσο έξυπνο (πονηρό θα το χαρακτήριζα), αλλά και απλό.

Ουσιαστικά, αυτό που έχεις να κάνεις είναι μισή ώρα πριν από κάθε μεγάλο – από άποψη ποσότητας – γεύμα, να καταναλώνεις δύο ποτήρια με νερό.

Στο χρονικό περιθώριο των 30 λεπτών, το νερό ενεργοποιεί το μεταβολισμό σου και μετατρέπει τον οργανισμό σου σε μηχανή «καψίματος» θερμίδων. Μόλις καταναλώσεις την πρώτη μπουκιά, ο μεταβολισμός αρχίζει να κινεί τη διαδικασία καύσης, αφού τα δύο ποτήρια νερό τον έχουν θέσει σε πλήρη λειτουργία.

Παράλληλα, θα αισθανθείς πολύ συντομότερα το φούσκωμα που προκαλεί το μεσημεριανό. Επομένως, θα καταναλώσεις μικρότερη ποσότητα φαγητού.

Και, όπως έχουμε πει, πολλές φορές: μικρότερη ποσότητα φαγητού = λιγότερες θερμίδες.

Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια, λοιπόν…. Και νερό, νερό, νερό!

Συντάκτης : Νίκος Κοντομήτρος

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top