Ο Κίθ Ρίτσαρντς βγάζει τα άπλυτα του Μικ Τζάγκερ στη φόρα

Μια αυτοβιογραφία με «ζουμερές» λεπτομέρειες

Ο Κίθ Ρίτσαρντς βγάζει τα άπλυτα του Μικ Τζάγκερ στη φόρα

Τον ασκό του Αιόλου αναμένεται να ανοίξει η πολυαναμενόμενη έκδοση της αυτοβιογραφίας του κιθαρίστα των Rolling Stones Κίθ Ρίτσαρντς, προκαλώντας θύελλα ανάμεσα στα μέλη του κορυφαίου συγκροτήματος.


Τα βέλη του Κίθ Ρίτσαρντς έχουν αποδέκτη και δεν είναι άλλος από τον Μικ Τζάγκερ. Ο δημοφιλής κιθαρίστας είναι πανέτοιμος να βγάλει τα άπλυτα του τραγουδιστή στη φόρα αφού θα περιλαμβάνει λεπτομερή αναφορά στην προσωπική ζωή του Τζάγκερ, στους παράνομους και στους νόμιμους δεσμούς του,αλλά και στον χρόνιο εθισμό του στις πάσης φύσεως ναρκωτικές ουσίες.


Παρά το ότι η αυτοβιογραφία του Κίθ Ρίτσαρντς αναμένεται τον Οκτώβριο, έχει ήδη χαρακτηριστεί το «απόλυτο διήγημα». Ο μόνος που δεν συμμερίζεται το ενδιαφέρον των εκατομμυρίων θαυμαστών είναι ο ίδιος ο Μικ Τζάγκερ ο οποίος σύμφωνα με το στενό του περιβάλλον είναι «πυρ και μανία» με το βιβλίο, το οποίο φαίνεται να απειλεί το μέλλον του γκρουπ. Ενός γκρουπ που πέρασε «δια πυρός και σιδήρου» για να φτάσει να διασκεδάζει ακόμα τον πλανήτη μετά τα 45 χρόνια από την ίδρυση του.


Τα δικαιώματα της αυτοβιογραφίας που θα ονομάζεται «Life», παραχωρήθηκαν από τον 66χρονο κιθαρίστα στις εκδόσεις «Λίτλ Μπράουν» το 1997, έναντι 4,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Όσοι παρακολουθούν από κοντά τη συγγραφή, κάνουν λόγο για ένα εκπληκτικά ειλικρινές βιβλίο. Σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του Ρίτσαρντς: « Η μνήμη του δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση καθ σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι εκρηκτικό».


Η γνωριμία του κορυφαίου διδύμου των RollingStonesμετρά ήδη πενήντα χρόνια ζωής από τότε που ήταν συμμαθητές στο δημοτικό σχολείο του Ντάρντφορντ. Οι σχέσεις τους όμως τα τελευταία χρόνια δεν είναι οι ��αλύτερες. Δεν είναι βέβαια και λίγες οι φορές που ο διάσημος κιθαρίστας έχει χαρακτηρίσει δημόσια τον Μικ Τζάγκερ «ματαιόδοξο και μανιακό με την εξουσία».


Ο Μικ Τζάγκερ από τη μεριά του διστάζει να στριμώξει τον συνεργάτη του, απαντώντας με νόημα όταν τον ρωτούν για την κυκλοφορία του « Life»: «Θα είναι ενδιαφέρον αλλά νόμιζα ότι πρέπει να θυμάσαι τη ζωή σου για να την καταγράψεις».


Οι «ζουμερές» λεπτομέρειες του βιβλίου παραμένουν μέχρι και σήμερα ένα καλά φυλαγμένο μυστικό, ίσως για να εξακολουθεί να πλέκεται ο μύθος του μέχρι την κυκλοφορία του τον Οκτώβριο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top