"Εγκατάλειψη... Από την φωτογραφία στον καμβά" με τις υπογραφές των Β. Καμινάρη και Μ. Πρίφτη

Στις 17 και 18 Μαρτίου

 "Εγκατάλειψη... Από την φωτογραφία στον καμβά" με τις υπογραφές των Β. Καμινάρη και Μ. Πρίφτη

"Εγκατάλειψη... Από την φωτογραφία στον καμβά", ονομάζεται η ομαδική έκθεση φωτογραφίας του Βαγγέλη Καμινάρη και ζωγραφικής της Μοσχούλας Πρίφτη που θα παρουσιαστεί στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια στις 17 και 18 Μαρτίου.

"H φωτογραφία, η αγιογραφία, η ζωγραφική και ο χορός είναι οι δυνατές εκφράσεις της ζωής μου! Οι καλλιτεχνικές αυτές δραστηριότητες με γεμίζουν ενέργεια, δημιουργικότητα πάθος φέρνοντας μου ισορροπία και γαλήνη στην καθημερινότητα. Η αναζήτηση της αρμονίας και της ομορφιάς και η ανάγκη για την αισθητική και την τέχνη με οδηγούν να εξερευνώ συνέχεια καινούρια μονοπάτια... Γράφω με φως σε αυτήν την έκθεση μας και ο φακός που είναι υποκειμενικός είναι τόσο πλούσιος σε δυνατότητες έκφρασης , όπως η σμίλη και το πινέλο. Η γοητεία του μέσου είναι η δημιουργική του δύναμη μαζί με την ακρίβεια της καταγραφής . Η φωτογραφία είναι αλήθεια"

Βαγγέλης Καμινάρης

"Η ζωή μου ήταν πάντα ένα ταξίδι. Μεγάλωσα στο Κάιρο σπούδασα στο Λονδίνο και στη Βιέννη και εδώ και αρκετά χρόνια ζω στην Αθήνα. Το μικρόβιο της ζωγραφικής ήταν μέσα μου από μικρή και γι αυτό τα τελευταία χρόνια ξεκίνησα μαθήματα στο Εργαστήρι εν Τεχνών. Εικόνες και χρώματα από τα ταξίδια μου μεταφέρονται τώρα στον καμβά μου. Συμμετέχοντας σε διάφορες εκθέσεις και έχοντας δουλέψει με ακρυλικά και λάδι βρήκα το δικό μου στυλ. Η σπάτουλα μετ ο λάδι μου δίνουν την ελευθερία να αναμειγνύω τα χρώματα, να θολώνω τα όρια, δίνοντας μια ατμοσφαιρικότητα στα έργα μου έτσι όπως εκφράζεται και σ��ο θέμα της έκθεσής μας!"

Μοσχούλα Πρίφτη

20160112_110628.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top