Το one man show «Όλοι ένα, φίλα με» του Στ. Κραουνάκη παρατείνεται έως τις 27 Φεβρουαρίου

Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Το one man show «Όλοι ένα, φίλα με» του Στ. Κραουνάκη παρατείνεται έως τις 27 Φεβρουαρίου
«Το ζήσανε και το χειροκρότησαν όλοι. Το κοινό μας, οι φίλοι, οι δημοσιογράφοι, τα social media, πολιτικοί, έγιναν Όλοι Ένα». Αυτά αναφέρει ο Σταμάτης Κραουνάκης σχετικά με το φετινό του one man show, «Όλοι ένα, φίλα με» που παρουσιάζεται στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη και παρατείνεται ως τις 27 Φεβρουαρίου, ενώ συνεχίζει, λέγοντας:

«Η δυναμική συμμετοχή και το ταλέντο των πέντε νέων καλλιτεχνών Χρήστου Γεροντίδη, Σάκη Καραθανάση, Κώστα Μπουγιώτη, Γιώργου Στιβανάκη, Χάρη Φλέουρα, του μαέστρου μας Άρη Βλάχου και των εξαιρετικών μουσικών μας Βάϊου Πράπα και Γιώργου Ταμιωλάκη, οι φωτισμοί του Κώστα Μπλουγουρά και το σκηνικό του Γιάννη Μουρίκη που μάγεψαν το κοινό, τα υπέροχα κοστούμια της Μαρίας Καραπούλιου, όλοι οι τεχνικοί και συνεργάτες, οι χορηγοί μας, όλοι μαζί όλοι ένα κατάφεραν αυτή η παράσταση να είναι μία μικρή νίκη Αγάπης…».

Η απόφαση του Σταμάτη Κραουνάκη για το εισιτήριο των 10 ευρώ επέτρεψε την είσοδο σε όλους όσους αγαπάνε τη μουσική του. Το τραγούδι «Για σένα» που ανοίγει την παράσταση και γράφτηκε ειδικά γι αυτήν, αγαπήθηκε και καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές.

«Ολόψυχα με τίμησε η πόλη που με γέννησε»
Σταμάτης

Παράταση παραστάσεων μέχρι Σάββατο 27 Φεβρουαρίου
Κάθε Παρασκευή + Σάββατο στις 9.00 μ.μ.

Συντελεστές:

Σκηνικό: Γιάννης Μουρίκης
Φωτισμοί: Κώστας Μπλουγουράς
Ήχος: Δημήτρης Σωτηρόπουλος
Κοστούμια: Μαρία Καραπούλιου, «La Stampa»
Βοηθός σκηνοθέτη: Χρήστος Μουστάκας
Παραγωγή: Ομάδα Ελληνικού Μουσικού Θεάτρου - Σπείρα Σπείρα
Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Συροπούλου
Προβολή & Επικοινωνία: Δέσποινα Κραουνάκη
Σχεδιασμός προγράμματος: Χρήστος Μουστάκας

Τιμές Εισιτηρίων: Προπώληση 10 ευρώ, Ταμείο 17 ευρώ
Ώρα Έναρξης: 9.00 μ.μ.
Προπώληση:

Ταμεία Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος), 210 3418579 Δευ-Παρ 11:00 - 14:00, www.mcf.gr. Εισιτήρια προπωλούνται και Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου), Ticket Services Ωρ. λειτουργίας: Δευ. & Τετ. 09:00 - 17:00, Τρ., Πεμ. & Παρ. 09:00 - 20:00, Σαβ. 10:00 - 14:00

Εισιτήρια προπωλούνται και σε επιλεγμένα καταστήματα Forthnet: (Πειραιά, Καλλιθέας (Θησέως), Αιγάλεω, Συντάγματος, Γλυφάδας, Αμαρουσίου, Αγίου Δημητρίου, Νέας Σμύρνης)


Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206
Τηλέφωνο 210-3418550
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top