Από το Pac-Man στη… 3D εκτύπωση σε μία έκθεση!

«Digital Revolution» στη Στέγη Γραμμάτων Και Τεχνών

Από το Pac-Man στη… 3D εκτύπωση σε μία έκθεση!

Ένα «ταξίδι» στην ψηφιακή τεχνολογία και την εξέλιξη των τεχνών, του design, της μουσικής, της μόδας, τους κινηματογράφου και των videogames, φιλοξενεί η Στέγη Γραμμάτων Και Τεχνών.

Μετά το Κέντρο Τεχνών Barbican του Λονδίνου και το Μουσείο Tekniska της Στοκχόλμης, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση φιλοξενεί την επαναστατική και άκρως διαδραστική έκθεση ψηφιακών τεχνών «Digital Revolution».

Από το Pac-Man, το Super Mario και το Tetris μέχρι το Gravity και το Inception, από την Björk μέχρι τον will.i.am των Black Eyed Peas, από τον Steve Jobs και τον Steve Wozniak μέχρι την Επαυξημένη Πραγματικότητα και τη βιομηχανική επανάσταση του 3D printing, η έκθεση παρουσιάζει την επίδραση της ψηφιακής τεχνολογίας στη ζωή μας.

Η έκθεση αποτελείται από 8 ενότητες («Digital Archaeology / Ψηφιακή Αρχαιολογία», «We Create / Εμείς Δημιουργούμε», «Creative Spaces / Δημιουργικοί Χώροι», «Sound and Vision / Ήχος και Εικόνα», «State of Play / Κατάσταση Παιχνιδιού», «DevArt», «Our Digital Futures / Τα Ψηφιακά μας Μέλλοντα», «Indie Games Space / Χώρος Ανεξάρτητων Βιντεοπαιχνιδιών»), στις οποίες ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί με το ίδιο εισιτήριο έως 4 ώρες.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, μεταξύ άλλων, μέσα από την ενότητα «Our Digital Futures» ορισμένους από τους πιο πειραματικούς και εστιασμένους στο μέλλον καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και ντιζάινερς, στην ενότητα «Digital Archaeology» τις στιγμές που αποτέλεσαν ορόσημα για την ψηφιακή δημιουργικότητα στους χώρους των εικαστικών τεχνών, του ντιζάιν, του κινηματογράφου, της μουσικής και των βιντεοπαιχνιδιών και στην ενότητα «Sound and Vision» να διερευνήσουν την οπτικοποίηση της μουσικής, μέσα από τη ματιά μουσικών, εικαστικών καλλιτεχνών, κινηματογραφιστών και σκηνογράφων.

Info

«Digital Revolution»
Στέγη Γραμμάτων Και Τεχνών (Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 107, Αθήνα)
Από 20 Οκτωβρίου 2015 έως 10 Ιανουαρίου 2016

Ωράριο: Δευτέρα έως Πέμπτη και Κυριακή 12:00 - 21:00 (τελευταία είσοδος στις 20:00), Παρασκευή και Σάββατο 12:00 - 22:00 (τελευταία είσοδος στις 21:00).

Τιμές εισιτηρίων: κανονικό 5ευρώ προπώληση - 7 ευρώ πόρτα , μειωμένο 3ευρώ προπώληση - 4ευρώ πόρτα , δωρεάν για αιδιά έως 5 ετών, άνεργοι 2ευρώ (μόνο από τα εκδοτήρια της Στέγης με την επίδειξη της κάρτας), ΑΜΕΑ & συνοδός 3 ευρώ έκαστος (μόνο από τα εκδοτήρια με την επίδειξη της κάρτας) 2η επίσκεψη 4ευρώ πόρτα (μόνο από τα εκδοτήρια της Στέγης με την επίδειξη του παλιού εισιτηρίου).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top