«Η Κρήτη τραγουδάει»: Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στο θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη»

Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου

«Η Κρήτη τραγουδάει»: Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στο θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη»
Οι σημαντικότεροι Κρήτες καλλιτέχνες θα συναντηθούν την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, στο θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» για να μας ταξιδέψουν στη μουσική παράδοση της Μεγαλονήσου.
kr1.jpg
(Ross Daly)

Συνολικά, 32 καλλιτέχνες θα συναντηθούν και θα συνυπάρξουν μουσικά για πρώτη φορά στην ίδια σκηνή προσφέροντάς μας στιγμές γνήσιας κρητικής μυσταγωγίας. Λύρες, βιολιά, λαούτα, μαντολίνα, θιαμπόλια και ασκομπαντούρες θα πουν την ιστορία μιας παράδοσης χιλιάδων χρόνων που συνεχίζει να εξελίσσεται και να κρατάει ζωντανή και ατόφια την ταυτότητά της.
kr2.jpg
(Κάρολος Κουκλάκης)

Με σκοπούς και μελωδίες θα γνωρίσουμε τις απόκρημνες κορυφές, τις δυσπρόσιτες ακτές και τις καθημερινές ιστορίες των ανθρώπων της Κρήτης μέσα από τη μακρόχρονη λαϊκή μουσική παράδοσή της που καταφέρνει να συγκινεί και να συνεπαίρνει άπαντες στο άκουσμά της.

Για πρώτη φορά οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι της σημερινής μουσικής σκηνής της Μεγαλονήσου θα μεταφέρουν ατόφια την ταυτότητά της μέσα από ένα μουσικό οδοιπορικό, απ’ άκρη σ’ άκρη, με την υπογραφή του Γιώργου Ν. Ξυλούρη.

kr3.jpg
(Μιχάλης Φραγκιαδάκης)

Συνταξιδιώτες μας σε αυτή τη μοναδική περιπλάνηση θα είναι οι: Ψαραντώνης, Νίκη Ξυλούρη, Λάμπης Ξυλούρης, Γιώργος Στιβακτάκης Ross Daly, Βασίλης Σταυρακάκης, Γιώργης Μανωλάκης, Κέλλυ Θωμά, Γιάννης Παπατζανής, Γιώργος Σαλούστρος (Κεχρής) Μιχάλης Φραγκιαδάκης, Αντώνης Φραγκιαδάκης, Θανάσης Σταυρακάκης, Αντώνης Μαρτσάκης, Νίκος Μαρεντάκης, Κανάκης Κοζωνάκης, Φραγκίσκος Μπαλτζάκης, Βαγγέλης Βαρδάκης, Μανώλης Λιαπάκης, Γιάννης Γενειατάκης, Αστρινός Ζαχαριουδάκης, Δημήτρης Σκουλάς, Αντώνης Ζ��χαριουδάκης, Κάρολος Κουκλάκης & Ειρήνη Δερέμπεη, Βασίλης Τζωρτζίνης ,Γιώργης Βρέντζος (Κάτης), Χαράλαμπος Χαιρέτης (Βούργιας), Βασίλης Δραμουντάνης, Λευτέρης Μπέρκης, Γιώργος Νταγιαντάς, Μανώλης Σκουμπάκης.

Antonis_Martsakis.jpg
(Αντώνης Μαρτσάκης)

Info:
4 Σεπτεμβρίου 2015, Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη"
Ώρα έναρξης: 20.30 / Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30

Γενική Είσοδος: 10€

Προπώληση εισιτηρίων:
Ticket Services
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr

Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού Βύρωνα & Δάφνης-Υμηττού
Ευαγγελικής Σχολής 26, 6ος ορ.
Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 π.μ. – 2.30 μ.μ.

Δημαρχείο Δάφνης
Έλλης 16 & Κανάρη, Δάφνη 1ος ορ.
Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 π.μ. – 12.00

Δημαρχείο Υμηττού
Πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου 1, Υμηττός
Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00 π.μ. – 12.00

Ταμείο Θεάτρου Βράχων:
Καθημερινά 6.00 μ.μ. – 10.00 μ.μ.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top