Ένα Tango για το Θησέα: Μια βραδιά για την υποστήριξη του Προγράμματος Απεξάρτησης

Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ

Ένα Tango για το Θησέα
Το Polis Art Café μαζί με σημαντικούς μουσικούς, τραγουδιστές και χορευτές του tango, αφιερώνουν τη βραδιά στην υποστήριξη του Προγράμματος Απεξάρτησης του Δήμου Καλλιθέας ΘΗΣΕΑΣ.
Συμμετέχουν:

Κωνσταντίνος Καριώτης τραγούδι (βαρύτονος) και πιάνο στο Libertango
Με τους: Σπύρος Κωστής ακκορντεόν και φαγκότο

Φρίξος-Διονύσιος Μόρτζος πιάνο
Εύα Μιχελιδάκη φαγκότο
loukatou.jpg

Εύα Λουκάτου
Με τους: Roman Gomez, πιάνο, bandoneon

Joel Soto, μπάσο – κιθάρα
Roman Gomez
tango1.jpg
Quintetto Novitango:

ΤΑΝGO LABYRINTHUS
Αναστασία Γεωργάκη: Ακορντεόν,επιμέλεια
Sergio Nastase: βιολί
Σταύρος Κατιρτζόγλου: κιθάρα

Γιάννης Αντωνόπουλος: πιάνο

Γιώργoς Θεοδωρακάκος: Κοντραμπάσσο
Αλκης Κόλλιας: τραγούδι
Χορός: Carlos dal'asta, Μαρία Καραγεώργου
κ.α.

Guest: Μελίνα Τανάγρη
MelinaTanagri001.jpg

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη δράση και λειτουργία του ΘΗΣΕΑ, καθώς και να ενισχύσουν το πρόγραμμα με δωρεές.
Ο ΘΗΣΕΑΣ είναι το μοναδικό δημοτικό πρόγραμμα απεξάρτησης. Ξεκίνησε το 1989 τη λειτουργία του σαν υπηρεσία του Δήμου. Μέχρι το 1994 συνεργαζόταν στενά στον τομέα της κοινωνικής και οικονομικής επανένταξης με το 18ΑΝΩ. Η μονάδα επανένταξης του ΘΗΣΕΑ σταμάτησε να λειτουργεί το 1994, όταν το 18ΑΝΩ οργάνωσε τη δική του μονάδα επανένταξης. Την ίδια περίοδο ο ΘΗΣΕΑΣ άρχισε να ενεργοποιείται στον τομέα της πρωτογενούς πρόληψης. Μέσα από ομάδες και προγράμματα που πραγματοποίησαν μέχρι το 1997 απέκτησαν και την επαφή με ομάδες Σημαντικών Άλλων,
αρχίζοντας να οργανώνουν και ομάδες για γονείς.

Ο ΘΗΣΕΑΣ λειτουργεί ως ανοιχτό στεγνό πρόγραμμα απεξάρτησης. Κρίνεται επομένως απαραίτητο να βρίσκονται σε θεραπεία και οι ίδιοι οι γονείς, οι οποίοι καλούνται να εποπτεύσουν τα παιδιά τους, να βάλουν όρια, αλλά και να αλλάξουν δικές τους δυσλειτουργικές σ��μπεριφορές. Με τη λογική αυτή πραγματοποιούνται στο ΣΑΤ (Σύλλογος των γονέων) σταθερές ομάδες ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής γονέων καθώς και μια ομάδα χοροθεραπείας.

Πεσμαζόγλου 5 Αίθριο Στοάς Βιβλίου
2103249588
Είσοδος ελεύθερη
Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top