Το δικό μας Lara Collective ανοίγει φτερά για το Fringe στο Εδιμβούργο!

Αυτό τον Αύγουστο ακούστε μια ευδιάκριτη και μοναδική φωνή

Το δικό μας Lara Collective ανοίγει φτερά για το Fringe στο Εδιμβούργο!
​Το Lara Collective, που είναι η τραγουδίστρια - τραγουδοποιός Lara Eidi και ο βιολοντσελίστας Σταύρος Παργινός, εκπληρώνουν το όνειρό τους παίζοντας το Fringe αυτό τον Αύγουστο! Υπέροχοι χώροι θα φιλοξενήσουν το δίδυμο, που θα προσφέρει μια ανάσα φρέσκου αέρα και πρωτοτυπίας σε δύο αποκλειστικές παραστάσεις.

Θα παρουσιάσουν την δουλειά που ήταν το ντεμπούτο τους με τίτλο Little People, θα τραγουδήσουν για πρώτη φορά, επί σκηνής, τα νέα τους κομμάτια, καθώς και μία επιλογή τραγουδιών των αγαπημένων τους καλλιτεχνών, όπως είναι η Joni Mitchell και ο Peter Gabriel.

Η Lara Eidi είναι μία τραγουδίστρια-τραγουδοποιός από τον Καναδά, με ρίζες από την Ελλάδα και το Λίβανο. Έχοντας εμφανιστεί σαν σόλο τραγουδίστρι�� αλλά και solist στο πιάνο, η Lara αποφάσισε να αλλάξει πορεία και να δημιουργήσει το Lara Collective μαζί με τον τσελίστα Σταύρο Παργινό αναπτύσσοντας μία πρωτότυπη σύνθεση του ήχου, που παράγεται αποκλειστικά από τη φωνή, το πιάνο, την ακουστική κιθάρα και το βιολοντσέλο.

Το Lara Collective επιδιώκει να τονίσει τη δημιουργικότητα και τη μουσική που συνδυάζει τα φωνητικά στυλ των folk, indie και των έθνικ με ατμοσφαιρικές μελωδίες και ξεκάθαρους στίχους.

"Οι στίχοι αντανακλούν του προσωπικούς μας φόβους, τις εσωτερικές επιθυμίες, την αγάπη και την επιδίωξη της ευτυχίας. Η μουσική υπάρχει για να ανυψώσει και να επιτρέψει στους ακροατές να ταξιδέψουν μέσα από τις μελωδίες και να τους κάνει να νοιώσουν την πραγματική ηρεμία. " Lara Eidi

Η δημοσιογράφος, Μαρία Μαρκουλή, έγραψε για το Little People: «Επιδέξια κεντημένες συνθέσεις που αντηχούν με κρυστάλλινα φωνητικά. Ήταν λες κα η Joni Mitchell είχε ανταλλάξει ένα μυστικό με την Lara, που η Lara αγκάλιασε και τελικά το αποκάλυψε με τέτοια πρωτοτυπία, με την δική ευδιάκριτη, μοναδική φωνή. Μία Ελληνο-Καναδέζα, με ρίζες από το Λίβανο είναι το νέο αίμα της κοσμοπολίτικης folk μουσικής!»

Αν είστε στο Εδιμβούργο ή αν βρεθείτε εκεί αυτές οι πληροφορίες σας είναι απαραίτητες.

1. The Lara Collective will be at Sweet Grassmarket (Venue 18) Aug 15 and 16 19:45 (45mins) £10.00 (£8.00)
2. Twitter: @LaraEidi
3. Show Contact: Lara Eidi : eidilara461@gmail.com
4. Venue Media Contact: Annie Marrs : annie@sweetvenues.com : 07912 042630 Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top