Έξαλλος σηκώθηκε κι έφυγε από τη συναυλία του κορυφαίος πιανίστας κλασικής μουσικής!

«Η καταστροφή της μουσικής λόγω YouTube είναι τεράστια»

​Μεγάλο εκνευρισμό προκάλεσε ένας θεατής στον κορυφαίο πιανίστα κλασικής μουσικής Κρίστιαν Τσίμερμαν την ώρα που έδινε συναυλία στο Έσσεν της Γερμανίας!

Ο λόγος ήταν ότι ο θεατής τον βιντεοσκοπούσε με το κινητό του!

Μόλις ο 56χρονος Πολωνός πιανίστας, το αντιλήφθηκε, γύρισε προς το μέρος του θεατή και του είπε: «Μπορείτε παρακαλώ να το σταματήσετε αυτό;»

Ο θεατής απτόητος συνέχισε να βιντεοσκοπεί και λίγα λεπτά αργότερα ο πιανίστας σηκώθηκε κι έφυγε από τη σκηνή.

Zimerman-Krystian-21[1977].jpg
Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Φεστιβάλ η έκκλησή του δεν έγινε σεβαστή με αποτέλεσμα ο 56χρονος πιανίστας να χάσει τη συγκέντρωσή του. Ωστόσο, ο πιανίστας επέστρεψε για να συνεχίσει λέγοντας στο κοινό: «Έχω χάσει πολλές δουλειές και συμβόλαια επειδή διευθυντές δισκογραφικών εταιρειών μου είπαν πως η μουσική μου υπάρχει ήδη στο YouTube! Η καταστροφή της μουσικής λόγω YouTube είναι τεράστια».

Στη συνέχεια ο πιανίστας ολοκλήρωσε την συναυλία, αρνήθηκε ωστόσο να βγει για «ανκόρ» ενώ ματαίωσε προγραμματισμένη για μετά τη συναυλία δεξίωση. Ο Τσίμερμαν θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους εν ζωή πιανίστες και οργανώνει τις ελάχιστες εμφανίσεις του με μεγάλη σχολαστικότητα. Δεν ήταν η πρώτη φορά που διακόπτει μια συναυλία. Το 2009 στο Λος Άντζελες, έκανε καταγγελία για την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ με αποτέλεσμα κάποιοι από το ακροατήριο να τον γιουχάρουν, ενώ μερικοί αποχώρησαν από το θέατρο.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top