Πρεμιέρα για τη γαλλική ταινία «Τίμα τη μητέρα σου και τη Μητέρα σου» με το Λάκη Λαζόπουλο

Με φόντο την ελληνική ομορφιά της Μήλου

Πρεμιέρα για τη γαλλική ταινία «Τίμα τη μητέρα σου και τη Μητέρα σου» με το Λάκη Λαζόπουλο
Αιγαιοπελαγίτικο τοπίο, ελληνική αρχοντιά και γαλλική φινέτσα είναι τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την γαλλική ταινία «Τίμα την Μητέρα σου και την Μητέρα σου», με πρωταγωνιστές το Λάκη Λαζόπουλο, τον Ντέμη Ρούσσο και τη Νικόλ Γκαρσία, σε σκηνοθεσία της Μπριζίτ Ρουάν, που έκανε πρεμιέρα το Σάββατο, στον κινηματογράφο Δαναό.
«Είναι μια πολύ ωραία ταινία για την Ελλάδα στην Ελλάδα» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος και πρόσθεσε: «Η σκηνοθέτης αγαπά πραγματικά πολύ την Ελλάδα, γι’ αυτό συμμετείχα με μεγάλη χαρά στην ταινία».
Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν στη Μήλο, με ηρωίδα μια Γαλλίδα καθηγήτρια, η οποία διοργανώνει επί χρόνια φεστιβάλ αρχαίου θεάτρου στο νησί. Με αυτήν την αφορμή, κάθε χρόνο συγκεντρώνει τους γιούς και τις νύφες της στο νησί. Μόνο που αυτή τη φορά, ο δήμαρχος (Λάκης Λαζόπουλος) της ανακοινώνει πως ξόδεψε τα χρήματα του θεατρικού φεστιβάλ, στους υπονόμους.
Στην πρεμιέρα ήταν παρόντες οι πρωταγωνιστές της ταινίας και πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφι��ό και επιχειρηματικό χώρο.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top