Σάββατο 12/1 & 26/1 ο Μάριος Χατζηχρήστος στο Karouzo Live Bar στο Μαρούσι

Μαζί του η Τερέζα Χαρανιά

Σύγχρονοι ρυθμοί και νοσταλ��ικές μελωδίες συνθέτουν δύο εκπληκτικές μουσικές βραδιές στο Karouzo Coffee & Live Bar στο Μαρούσι, με το Μάριο Χατζηχρήστο και την Τερέζα Χαρανιά σε δύο μοναδικές live εμφανίσεις, το Σάββατο 12 και 26 Ιανουαρίου.

Ο γνωστός τραγουδιστής μας προσκαλεί να διασκεδάσουμε με τα τραγούδια της νέας του δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο “Μη φοβάσαι”, στην οποία υπογράφει την μουσική και τους στίχους, ενώ παράλληλα μας προτείνει ένα μελωδικό ταξίδι σε γνώριμα μουσικά μονοπάτια.

Ένα πρόγραμμα με έντεχνο, ροκ Ελληνικό και ξένο, ποπ και διασκευές Ελληνικών μοντέρνων τραγουδιών. Αγαπημένα τραγούδια από την εποχή που ο Μάριος Χατζηχρήστος ήταν στο συγκρότημα των Εκείνος + Εκείνος, όπως τα: “Λόγια Κομμάτια”, “Δε θυμάσαι”, “Χειμωνιάτικα Bar”, σύγχρονες επιτυχίες όπως τα: “Δε ζητάω πολλά” , “Έμεινα εδώ” , “Ψέματα” , αλλά και επιτυχίες από τις προσωπικές του δισκογραφικές δουλειές.

Μαζί με τον Μάριο, εμφανίζεται η Τερέζα Χαρανιά, μια πολυτάλαντη, αξιόλογη και προσγειωμένη παρουσία στο χώρο που ερμηνεύει με έναν δικό της ξεχωριστό τρόπο αγαπημένα τραγούδια.
Κarouzo Coffee & Live Bar
Σαλαμίνος 21, Mαρούσι
Τηλέφωνο: 2108060417
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top