Γ.Ζουγανέλης:«Ως μουσικός είμαι υποτιμημένος. Στην Ελλάδα μετρούν οι εντυπώσεις, όχι η αλήθεια»

«Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος» αποκαλύπτονται...

Γ.Ζουγανέλης:«Ως μουσικός είμαι υποτιμημένος. Στην Ελλάδα μετρούν οι εντυπώσεις, όχι η αλήθεια»
​Για τη φετινή μουσική τους συνεργασία στην Ακτή Πειραιώς με τίτλο «ο καλός, ο κακός και ο άσχημος», την αξία της φιλίας, τις γιορτές επί σκηνής, τις διττές καλλιτεχνικές τους υποστάσεις αλλά και τα Χριστούγεννα που θα θυμούνται για πάντα μίλησαν οι Γιάννης Ζουγανέλης, Σάκης Μπουλάς και Μιχάλης Χατζηγιάννης.
Ο χειμώνας τους βρίσκει σε μια ιδιαίτερη μουσική σύμπραξη, την οποία οι ίδιοι απολαμβάνουν με το παραπάνω. Οι γιορτές θα τους βρουν στη σκηνή αλλά δεν δείχνουν να δυσαρεστούνται μ’ αυτό. «Είμαι 56 χρόνων και έχω να κάνω γιορτές με τους δικούς μου από τα 16 μου. Είμαι σε δύσκολη θέση αλλά παράλληλα χαίρομαι» λέει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζουγανέλης και προσθέτει: «Πρέπει να ανταποδίδεις στον κόσμο ως οικοδεσπότης ότι σε επέλεξε γι’ αυτήν την ιδιαίτερη μέρα».
zouganelis1.jpg
Ο Γιάννης Ζουγανέλης συνδέεται με το Σάκη Μπουλά με μια φιλία που μετρά από την εφηβεία. Ο Σάκης Μπουλάς μάλιστα την χαρακτηρίζει «κεραυνοβόλο έρωτα», ενώ ο Γιάννης Ζουγανέλης επισημαίνει ότι δεν έχουν τσακωθεί ποτέ.
zouganelis2.jpg
Οι δύο καλλιτέχνες όντας πολυτάλαντοι εξηγούν πως νιώθουν γι’αυτό το «μοίρασμα» σε δύο είδη τέχνης.
«Ουσιαστικά έχω δύο υποστάσεις. Είμαι μουσικός και ηθοποιός, έχω ακαδημαϊκή γνώση και για τα δύο. Αγαπώ αυτό που μου συμβαίνει και χαίρομαι να κάνω τον άλ��ο να γελάει και ταυτόχρονα να μπορώ να τον ηλεκτρίσω με τον ήχο και τη μουσική μου. Ως μουσικός όμως είμαι υποτιμημένος. Στην Ελλάδα μετρούν οι εντυπώσεις και όχι η αλήθεια» αποκαλύπτει με ελαφρύ παράπονο ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ωστόσο, ο ίδιος εξηγεί: «Δεν θέλω ποτέ να γίνω τέλειος. Θέλω να είμαι ατελής. Φοβάμαι πως αν καταπιάνομαι μ’ένα μόνο πράγμα ενδεχομένως να άγγιζα την τελειότητα και για μένα η τελειότητα φιλοσοφικά και κοινωνικά, είναι πολύ κοντά στο θάνατο».
zouganelis3.jpg
Από την άλλη, ο Σάκης Μπουλάς παρομοιάζει τον εαυτό με δεκαθλητή, ο οποίος αναγκάζεται να μοιράζεται σε δέκα αθλήματα. «Αυτό είναι κατάρα αλλά και ευχή ταυτόχρονα» προσθέτει.
zouganelis5.jpg
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης χαρακτηρίζει «αρμονική αντίθεση» αυτή τη συνεργασία και διευκρινίζει: «Όπως όλα τα ανατρεπτικά, έχει το ρίσκο της, αλλά σε μια εποχή που φλερτάρει με την επικινδυνότητα και με την έννοια της πρόκλησης, καλό είναι να παίρνουμε ρίσκα». Τέλος, ο δημοφιλής τραγουδιστής παραδέχεται πως από τα αγαπημένα του Χριστούγεννα ήταν πριν δύο χρόνια, που έκανε ένα ταξίδι με τη Ζέτα Μακρυπούλια στο Λονδίνο.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top