Χρ. Θηβαίος : Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να σκοτώσεις έναν άνθρωπο: να του σκοτώσεις τα όνειρα

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του μιλά για όλους και για όλα

Χρ. Θηβαίος : Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να σκοτώσεις έναν άνθρωπο: να του σκοτώσεις τα όνειρα
Για τα επαγγελματικά του σχέδια, τον πολιτισμό, την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας, καθώς και την στάση που κρατάει ο ίδιος απέναντι στα γεγονότα μίλησε ο Χρήστος Θηβαίο σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του.

Αρκετά αισιόδοξος φαίνεται να είναι ο Χρήστος Θηβαίος και αυτό είναι που τον κρατάει απέναντι στην καθημερινότητα που όλοι βιώνουμε. Όπως δηλώνει και ο ίδιος η αισιοδοξία του αυτή οφείλεται στην δύναμή του για προσπάθεια.

Ως οικογενειάρχης θεωρεί πως δεν του επιτρέπεται να είναι απαισιόδοξος και ότι όλοι μας πρέπει να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να μην υπάρχουν άνεργοι νέοι.
Συμπληρώνει πως ο μόνος τρόπος να σκοτώσεις έναν άνθρωπο είναι να του σκοτώσεις τα όνειρά του, κάτι το οποίο δεν το θέλει κανένας.

«Στα 49 μου χρόνια το πιο σημαντικό για μένα είναι να είμαι χρήσιμος και όχι γνωστός - Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να σκοτώσεις έναν άνθρωπο και αυτός είναι να του σκοτώσεις τα όνειρα του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον πολιτισμό, δηλώνει πως έχει ξεφύγει από τα όρια της ποίησης των εικαστικών τεχνών και ένας από τους λόγους που οδηγήθηκε σε αυτό είναι και το χρήμα.

Σχετικά με τα επαγγελματικά του σχέδια ανακοίνωσε πως ετοιμάζει έναν ολοκαίνουριο δίσκο και ως ένα από τα κομμάτια της ευρύτερης πολιτιστικής κίνησης χαρακτήρισε τους συνεργάτες του Mr Highway Band.

Τέλος, εξομολογήθηκε πως ένα ιστορικό βιβλίο είναι στα σκαριά με την δική του υπογραφή. Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top