Ο «γάτος» του Ευγένιου Τριβιζά απαντά στα γράμματα που θα στείλουν τα παιδιά στον Αϊ- Βασίλη!

7.000 γράμματα Ελληνόπουλων έφτασαν από την πρώτη μέρα

Απάντηση σε όλα τα γράμματα που θα στείλουν τα Ελληνόπουλα στον αγαπημένο τους Άγιο Βασίλη θα παίρνουν στις κάρτες που θα λάβουν … μέχρι τέλος Ιανουαρίου!
Πρόκειται για την ενέργεια «Γράψτε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη» που πραγματοποιείται με τη βοήθεια των ΕΛΤΑ και του Ευγένιου Τριβιζά, ο οποίος δανείζει τον ήρωα του πρώτου του μυθιστορήματος «Οι πειρατές της καμινάδας», τον γάτο Ερμιμίκο Πις-Φις για να απαντήσει σε όλα τα γράμματα των παιδιών.
Μάλιστα, 7.000 επιστολές από παιδιά γέμισαν τα κίτρινα γραμματοκιβώτια μέσα στην πρώτη μέρα, ενώ πέρυσι έστειλαν γράμμα 100.000 παιδιά!
«Εδώ και 20 χρόνια απαντάμε σε όλους. Φέτος όμως ανταποκριθήκαμε με έναν ιδιαίτερο τρόπο, θέλοντας να κάνουμε κάτι που να σέβεται τα παιδιά, να σέβεται τα ΕΛΤΑ και πάνω από όλα να είναι ένα πραγματικό δώρο. Απευθυνθήκαμε στον Ευγένιο Τριβιζά, έναν εφευρετικό και ανατρεπτικό συγγραφέα που απελευθερώνει το παιδί που κρύβεται μέσα σε όλους μας. Είναι ένας δημιουργός υπέροχων και αξέχαστων ηρώων που χάρη στη μαεστρία του έχει εξασφαλίσει μείζονα θέση στη διεθνή και ελληνική παιδική λογοτεχνία» δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ, Χρήστος Βαρσάμης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top