Η συναυλία για τα ανασφάλιστα παιδιά και τα παιδιά με αναπηρία στο ΟΑΚΑ

Πλήθος καλλιτχνών συμμετείχαν στη φιλανθρωπική βραδιά

Η συναυλία για τα ανασφάλιστα παιδιά και τα παιδιά με αναπηρία στο ΟΑΚΑ

Πραγματοποιήθηκε η συναυλία υπέρ των δράσεων του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, για τα ανασφάλιστα παιδιά και τα παιδιά με αναπηρία, η οποία δόθηκε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού.

Στη συναυλία συμμετείχαν περισσότεροι από 20 καλλιτέχνες, μεταξύ αυτών οι: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μελ��να Ασλανίδου, Χάρης Βαρθακούρης, , Στέλιος Διονυσίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Αρετή Κετιμέ, Κώστας Μακεδόνας, Σάκης Μπουλάς, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Θάλεια Προκοπίου, Μιχάλης Χατζηγιάννης κ.ά.

Τη βραδιά συνόδευσε μουσικά η χορωδία Σπύρου Λάμπρου, το νεανικό χορωδιακό σύνολο «Έμπνευσις» και η λαϊκή ορχήστρα ελληνικής μουσικής «Έμμετρον». Την παρουσίαση ανέλαβε ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός, ο οποίος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στους σκοπούς της εκδήλωσης και των φορέων της.

Με τη βοήθεια δήμων της Αττικής, ενοριών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών αλλά και της Λεοντείου Σχολής, συγκεντρώθηκε και διατέθηκε μεγάλη ποσότητα φαρμάκων στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, του οποίου σκοπός είναι να παρέχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στα οικονομικά αδύναμα άτομα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top