Βρεθήκαμε στις πρόβες του «Chicago» τρεις μέρες πριν τη μεγάλη του πρεμιέρα!

Δείτε την εντυπωσιακή παράσταση μέσα από ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Βρεθήκαμε στις πρόβες του «Chicago» τρεις μέρες πριν τη μεγάλη του πρεμιέρα!

​Το Chicago ανέβηκε για πρώτη φορά το 1975 στο Μπρόντγουαιη και έχοντας τον τίτλο ενός από τα μακροβιότερα μιούζικαλ, φέτος έρχεται στην Αθήνα και στο θέατρο Παλλάς, με πρωταγωνιστές τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τη Σμαράγδα Καρύδη, την Τάνια Τρύπη και τον Αντώνη Λουδάρο, κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σταμάτη Φασουλή.

Σε ρόλο έκπληξη η Μαρινέλλα που θα καθηλώσει το κοινό, ως μάμα Μόρτον. Εξάλλου η μεγάλη κυρία του τραγουδιού έχει συνεργαστεί και άλλες φορές με τον Σταμάτη Φασουλή και του έχει φυσικά μεγάλη εμπιστοσύνη για όλο το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Οι χορογραφίες έγιναν από τον Φωκά Ευαγγελινό και η ενορχήστρωση- μουσική διδασκαλία από τον Αλέξη Πρίφτη.
Μαζί τους (με αλφαβητική σειρά) : Γιάννης Αθιτάκης, Χρήστος Γεωργαλής, Λίνα Εξάρχου, Μανόλης Θεοδωράκης, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Καϊκής, Νάντια Κοντογιώργη, Λήδα Μανουσάκη, Άντια Ολυμπίου, Αρετή Πασχάλη, Άρης Πλασκασοβίτης, Δήμηρα Σιγάλα, Χρήστος Σπανός, Αντιγόνη Ψυχράμη και δεκαμελής ζωντανή ορχήστρα.
Τα σκηνικά έκαναν οι Γιώργος Γαβαλάς και Γιάννης Μουρίκης, τα κοστούμια η Ντένη Βλαχιώτη και τους φωτισμούς ο Λευτέρης Παυλόπουλος. Συνολικά συμμετέχουν 14 ηθοποιοί, χορευτές και δεκαμελής ορχήστρα.​
Πρόκειται για το κορυφαίο από τα μιούζικαλ με μια αυθεντική τζαζ ιστορία που εκτυλίσσεται την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και συνδυάζει τον έρωτα, την κωμωδία, τη μοιχεία, το δράμα, σατιρίζοντας τη «δικαιοσύνη», «τον κρατικό φαρισαϊσμό» αλλά και τη «μίζα» κ��θε μορφής. Φόνοι, βία και διαφθορά, εκρηκτικά χορευτικά και δυνατά τραγούδια ξεσηκώνουν και συναρπάζουν τους θεατές σε όλο τον κόσμο.
Εμείς βρεθήκαμε στις πρόβες, τρεις μέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, που θα γίνει στις 27 Οκτωβρίου!
Απολαύστε την εντυπωσιακή παράσταση μέσα από ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό!
Πληροφορίες
Πρεμιέρα: Σάββατο 27 Οκτωβρίου
Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Τετάρτη & Κυριακή 20.00,
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 21.00
Τιμές εισιτηρίων: 50€, 40€, 35€, 30€, 25€, 20€, 15€.
Φοιτητικό 20€, ανέργων 15€ μόνο από το ταμείο
Θέατρο Παλλάς
Βουκουρεστίου 3
Τηλ. 210 3213100
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top