Ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα γίνει «Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος» Κατερίνας Παπουτσάκη από αύριο...

Σε διασκευή του Πέτρου Ζούλια- Θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα γίνει «Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος» Κατερίνας Παπουτσάκη από αύριο...

Η αγαπημένη κωμωδία των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη, «Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος», που πρωτοπαρουσιάστηκε στο θέατρο στο τέλος της δεκαετίας του '50, ανεβαίνει την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στο Θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης.

Το έργο γνώρισε τεράστια επιτυχία και το 1960 μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη από τον Γιάννη Δαλιανίδη, με τους Τζένη Καρέζη, Ντίνο Ηλιόπουλο και Διονύση Παπαγιαννόπουλο.

Η υπόθεση του έργου σχετίζεται μ'ένα βιομήχανο που έχει ως υπάλληλό του έναν ντροπαλό λογιστή, �� οποίος τα κάνει θάλασσα και χάνει τη δουλειά του. Φεύγοντας, όμως, ο τελευταίος παίρνει κατά λάθος τα διπλά βιβλία της εταιρείας. Τότε ο βιομήχανος για να μην τον καρφώσει στους μετόχους και στην εφορία, τον ξαναπροσλαμβάνει και βάζει την καπάτσα και γοητευτική κόρη του να του κάνει τα γλυκά μάτια για να πάρουν πίσω τα βιβλία.

Τον αφελή πλην τίμιο υπαλληλάκο θα υποδυθεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ενώ η Κατερίνα Παπουτσάκη θα ενσαρκώσει την κακομαθημένη πλούσια κόρη. Ο Ταξιάρχης Χάνος ερμηνεύει το ρόλο του απεγνωσμένου διευθυντή για τις οικονομικές του ατασθαλίες και η Τζένη Μπότση τη μοιραία γυναίκα. ​

Συντελεστές

Διασκευή- Σκηνοθεσία: Πέτρος Ζούλιας
Σκηνικά- κοστούμια: Αναστασία Αρσένη
Μουσική επιμέλεια: Μάρω Θεοδωράκη
Χορογραφία: Φώτης Διαμαντόπουλος
Φωτισμοί: Ανδρέας Μπέλλης

Παίζουν:
Σπύρος Παπαδόπουλος, Κατερίνα Παπουτσάκη, Ταξιάρχης Χάνος, Τζένη Μπότση, Τάσος Γιαννόπουλος, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Στέλιος Πέτσος, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Μάκης Πατέλης, Τσουχνικά Δήμητρα, Βασίλης Κετσιλής, Ηρώ Πεκτέση, Νίκος Πετράκης και η Κάκια Ιγερινού

Tιμές Εισιτηρίων

Τετάρτη και Πέμπτη (λαϊκή απογευματινή)
Γενική Είσοδος 15 €
Παιδικό 12 €

Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή
Γενική Είσοδος 18 €
Φοιτητικό 15 €
Παιδικό 12 €

Θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης
Κυψέλης 54, Αθήνα (Κυψέλη), 210 8827000

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top